site.ua
член клубу

Поступає багато запитань з приводу того, чому мене нема в першій п"ятидесятці.

Дехто просто дивується, хтось обурюється, хтось сприймає з сумом.
Наталка сказала: "Цілий вечір десь швендяв, казав, що терміново необхідно було дати поради, щодо організації з"їзду, а в списку тебе нема!? Як це? Ти часом не збираєшся, гроші відкладені на відпустку витратити на похід по мажоритарці!?"
Деякі навіть договорилися до підозр - а чи не балотуюсь я по списку якоїсь іншої політсили? Цим останнім хочу сказати - Мені прикро, що вас могла навіть відвідати така думка. Соромно має бути за подібні припущення.

Бачу, що відмовчатися не вийде, тому доповідаю:
По-перше. Як джентльмен, я поступився дамі і віддав своє місце пані Т.Чорновол. (це жарт, до її попадання в список не маю ніякого відношення).
По-друге. (тепер серйозно). Думаю, що я знайшов формулу перемоги на виборах до ВР. 100%.
Я попросив поставити мене 226 номером списку.
Таким чином, підтримуючи мою кандидатуру, люди віддадуть голоси за стовідсоткове заповнення спискової частини Ради представниками ЄС, Залишиться дріб"язок - добрати 75 депутатів по мажоритарці. І маємо конституційну більшість!
Як вам ідея? До-сьогодні тримав в таємниці. Тепер можна поділитись. Зелюки вже нічого не зможуть вдіяти.

Мені це також добре.
Я з жахом думав про те, як доведеться понуро просиджувати штани у ВР, де єдина розвага - дати шурфичу по морді і то не часто, бо на кожен день морди не вистачить.
А так я зможу спокійно присвятити себе ̶б̶у̶д̶і̶в̶н̶и̶ц̶т̶в̶у̶ ̶с̶а̶р̶а̶ю̶ ̶н̶а̶ ̶д̶а̶ч̶і̶ улюбленим позапарламентським формам боротьби і аналітично-теоретично-політологічно-педагогічній діяльності.

Тому все нормально, ніякої зради нема. З ПП все узгоджено, він оцінив і підтримав цей, без удаваної скромності, красивий тактичний хід.

Закликаю всіх приєднуватися. Можна записатися будь яким номером (після 226-го) і не обов"язково підряд. Наприклад красивий 333-ій ще досі вільний.
А можна зробити 226-ий мультиномером. Щоби під цим номером списку могла значитися необмежена кількість людей. Мені не шкода, поділюся.
(заразом потролимо Притулу, хе-хе)

Слава Україні!

yuri.ryabchenko
Yuri Ryabchenko

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації