site.ua
член клубу

Йопсєль-мопсєль!

В той час, коли в країні існує такий потужний запит на нові обличчя несистемних керівників і ефективність такого підходу доведена останніми подіями, на посаду головного тренера столичного футбольного клубу призначають людину, що все життя тільки й займалася футболом і є, плоть від плоті, продуктом старої прогнилої системи.

Запам"ятайте цей пост. Вже зараз можна легко прогнозувати наслідки цих безвідповідальних дій.
ДИНАМО В НАСТУПНОМУ РОЦІ ЗНОВ НЕ ВИГРАЄ ЛІГУ ЧЕМПІОНІВ

І це при тому, що кадрового голоду нема. І є дуже достойна кандидатура.
Я відмовився балотуватися на президентських виборах, не пішов на парламентські, розраховуючи зробити щось корисне для країни саме в цій царині.
Я ніколи не займався футболом, не вмію в нього грати, не цікавлюся і не дивлюся його по ТБ. Я стовідсотково несистемна людина! Тиждень підучити в Трускавці правила гри і я міг би ставати до роботи.
І справа тут не грошах. Я б легко погодився навіть на зарплату тренера Феєнорда (Роттердам) + оплата проїзду від дому до стадіону. І працював би за ці копійки з повною віддачею в інтересах і на славу вітчизняного спорту.

Друзіааа! Ви знаєте, я дуже рідко про щось прошу, але зараз справа не в мені - треба допомогти країні.
Хто перший побачить Володимира Олександровича попросіть (навіть наполягайте), щоби він подзвонив Баканову, нехай розбереться з цим... ділом.
Ми всі знаємо яку увагу Володимир Олександрович приділяє футболу. Він навіть відмовився їхати з Волкером на Донбас, щоби не пропустити перегляд матчу.
Скажіть йому, що є гарантована можливість здійснити прорив. Ще не пізно все виправити.

Врятуємо український футбол! Вперед до перемог! Зробимо це разом!

yuri.ryabchenko
Yuri Ryabchenko

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації