site.ua
член клубу

МАРАЗМ КРЄПЧАЛ!

Мало того, що очільниця МОЗ до медицини має відношення, оскільки хороша (або дуже хороша?) знайома одного фельдшера, що володіє дорогою медклінікою, так вона ще й ̶д̶у̶р̶а̶ ̶н̶а̶б̶и̶т̶а̶ не розуміє в чому полягають обов'язки міністра.
Користуючись нагодою, передаю палкий привіт всім кому не подобався диплом Супрун.

Зрозуміло, що вона креатура шанованої людини - на передвиборчу кампанію грошенят давав, та і перед тим, як купити клініку встиг попрацювати років з п'ять головою Київконцерту (тобто, свій) і підопічну дуже цінує ("мой чєловєк, всєм вам х. в ж."), але ж всьому є межа.
Основні здобутки на посту міністрині полягають в тому, що змогла вичистити з документів всі згадки про попередницю і розігнати її команду, що займалася медреформою. Зате біля міністерства підозріло крутяться поплічники Богатирьової, різні фармбарони і інші ідейні борці за грошові знаки на ниві медицини.

Після ганебно проваленої евакуації громадян із Уханю, що стала соромом на весь світ, дівчинці зробили зауваження.
Надула губки, на очках повисли сльозки: "Піду на вулицю! Помру від холоду і голоду і мене з'їдять собаки. А вам всім нехай буде соромно, раз ви такі. І будете за мною плакати."
Тобто: "Я прийняла рішення приєднатися до людей в обсервації. Разом з ними я проведу наступні 14 днів, в одному приміщенні, в тих самих умовах." - сказала Скалецька.

̶Н̶а̶ф̶і̶г̶а̶ ̶т̶и̶ ̶т̶а̶м̶ ̶т̶р̶е̶б̶а̶?̶!̶ Для чого цей цирк, пані міністр?
Нацгвардії мало гемогру з місцевими жлобами і завезеною тітушнею, їм ще за міністра переживати?
А співробітники міністерства? Може нехай вже пару тижнів відпочинуть без міністра, все одно користі ніякої? Для чого їм це скайп-управління? Розумію, що вам зарплату не платитимуть, якщо за свій рахунок взяти. Ну то оформіть відрядження. В карантин.
А який мабуть щасливий медперсонал, що має опікуватися прибулими. О!! Так і уявляю, як Скалецька керує карантином:
- Паааднять паруса!
- Капітане, це не вітрильник, ми йдемо на дизелі.
- Паааднять дізєль!

Хто перший побачить Зеленського, скажіть, що я передавав -
не треба ніякого консиліуму видатних лікарів і фельдшерів (тим більше ми знаємо фельдшера про якого йдеться, "х. в ж." ) женіть її і терміново. Можна поки вона в Нових Санжарах. По скайпу. Давно було пора, а тепер хороший привід з'явився.
Пошукайте серед своїх, когось, хто ще не зовсім зіпсував стосунки з Супрун і пошліть до неї на перемовини, може погодиться повернутися. Доки хоч щось ще від медицини в Україні залишилось.

А Скалецьку, щоб не було обідно (ми ж не звіри) - призначити членкинею Наглядової ради санаторію "Нові Санжари". Утримання ради бажано із спонсорських внесків клініки "Борис".

#повернітьСупрун

yuri.ryabchenko
Yuri Ryabchenko

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації