site.ua
член клубу

Володимир Олександрович (дорогой) дбає про народ і зеленого виборця, щоб там не казали злобні порохоботи. І зовсім не задавака.

От, наприклад, вчора він виділив кілька хвилин у своєму щільному графіку (а це не просто) і рішуче перервавши запис чергового відеозвернення, взяв слухавку і поспілкувався з пересічною директоркою-розпорядницею МВФ Кристаліною Георгієвою.

І, як чесна, відверта людина сказав на прямоту: "Христя, так дєло нє пайдьот. В нас була програма на 5,5 гігабакс і наче мало б всім вистачити, але тут цей коронавірус, як Пилип з конопель і ми здуру наобіцяли бабушкам-дєдушкам по тищще гривень відвалить. А з такими непередбачуваними витратами того і диви уважаємим людям може грошей не вистачити.

Карочє, треба накинути. Хоча б до 9,5 гігабакс підняти, для початку."

Володимир Олександрович людина добре інформована, Єрмак тепер на новому мерсі всюди встигає і доповідає швидко і без затримок. Напевно ж знав, що в Печерському суді вже замовлено рішення про виплату офшорам братів Суркісів 200 мільйонів доларів з державного Приватбанку. А де гроші брати? От як раз МВФ і допоміг би.

От такий він наш ПРЕЗИДЕНТ передбачливий і далекоглядний.

Але Христя почала комизитися. Хочеться їй бачте, щоб "антиколомойський" закон прийняли, це той, що написали різні жадіни, аби Ігорю Валерійовичу два мільярди доларів не віддавати. Ну не подобається він їй чомусь, борода може не того фасону. Жалко чи що? Гроші ж не її. Як дитина чесслово. Дівчата такі бувають вередливі інколи, що ой.

"Фіг з тобою. Якщо вже так хочеш, нехай буде" - великодушно сказав ПРЕЗИДЕНТ і віддав строге розпорядження. І новий (хороший) Уряд спрацював блискавично. Вже сьогодні прем'єр міністр хутко шмигнув до Верховної ради і відніс туди підправлений закон. Підправили, щоб і Христя нарешті перестала ламатися-капризувати і Ігор Валерійович (дорогой) в накладі не лишився.

Бо гроші йому ой як потрібні. Йому ще бороти коронавірус в Запоріжській області і для цього вже заплановано пофарбувати ларьок біля Заводу феросплавів. А ті нещасні 5,5 млрд, що він вивів з Приватбанку вже давно закінчилися.

І якось не комільфо, коли така поважна людина стоятиме біля світлофору з табличкою "На фарбу".

От такий він наш ПРЕЗИДЕНТ справедливий і до всіх добрий.

От цікаво. З тих додаткових чотирьох мільярдів - два Ігорю Валерійовичу (це святе), потім, нехай 200 млн. туди, 200 млн сюди, як Суркісам, ще мільярд розійшовся, а ще один кому? Сюрпрайз?

п.с. 25 лютого Печерський суд зобов'язав Приватбанк заплатити офшорним компаніям братів Суркісів суму понад $200 млн. "не чекаючи рішення суду по суті, а також апеляції у цій справі".

Про правки в закон пише Ліга - "Головне нововведення ... - зміна формули, за якою Коломойський і Боголюбов можуть в суді вимагати компенсацію .... Законопроект встановлює поняття "реальних збитків", які потрібно підтвердити за допомогою міжнародної аудиторської компанії .... Компанію вибирає український суд, який вирішує чи можуть екс-бенефіціари претендувати на компенсацію."

Треба ще одразу дописати прізвище судді. Мабуть Вовк.

yuri.ryabchenko
Yuri Ryabchenko

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації