site.ua
топ-автор

Топ-5 статей по количеству просмотров:

Хотів написати про геніального художника Юрія Неросліка. А він відразу став забороненим у найбільшій світовій мережі сайтів! Популярність! Ці картини Юрія Неросліка не провисіли на сайті Музею плакату на Вордпресі і 30 хвилин! Сайт миттєво закрили – типо порнографія!

Віктор Тригуб: Театр абсурдної толерантності! Заборонили картини ветерана АТО Юрія Неросліка


В Украине есть секта свидетелей идеального избирателя. Эти люди боготворят обывателя. Верят в сермяжную правду. «Маленький человек» для них – это носитель финальной правды, духа свободы и идеалов процветания. На самом деле, принадлежность к большинству не означает ровным счетом ничего.

Павел Казарин: Забудьте про большинство


В Верховну Раду подали законопроект щодо виплати пенсій мешканцям окупованого Донбасу. Аргументують тим, що Донбас - це Україна, там живуть українці і ми повинні їм платити пенсії. Тобто міжнародне право не треба використовувати в даному випадку, що окуповані території та її мешканців забезпечує окупант, в даному випадку Росія.

Ivan Protsenko: СБУ виїхала до ініціаторів виплати пенсій в ОРДЛО


Гівняний день. Дуже гівняний. Обшуки у Марусі Звіробій. Запобіжні заходи атовцям по «справі бронежилетів». Де участь в АТО прокурор наче назвав обтяжучою обставиною. Великі покарання для маленьких, з точки зору небожителів Банкової, людей. Навмисні та сплановані удари по волонтерах та героях війни. По живих символах.

Павло Поцелуєв: Поганий день для України


Владимир Путин заявил, что Россия сталкивается с попытками «бесцеремонно сократить пространство русского языка в мире». Обвинил во всем «пещерных русофобов» и госполитику отдельных стран. Пообещал бороться. Российский президент остается заложником своего прошлого.

Павел Казарин: Имперские русофобы


Интересные статьи, не попавшие в топ-5:

Ria Colos: СВІЧКА БІЛЬШЕ НЕ САМА

Олеся Яхно: О "похабном мире" от Суркова

Павел Казарин: Шестимесячный Зеленский

Алена Балаба: Уроки "финской" войны, или Почему история постоянно повторяется (текст для соседей)

Дмитро Калинчук: Якщо Москва погодиться на мир

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації