site.ua
sandbox

24 березня громадські організації "Спілка ветеранів боротьби з Росією" та "Основа майбутнього" провели у Києві невеличкий мітинг "проти фінансування Коболєвим лівацьких маргіналів з Демсокири."

Основні тези зібрання у своїй промові сформулював лідер "Основи майбутнього" Євген Карась. Я дозволив собі написати невеликий конспект цього виступу, може, комусь буде цікаво. Одразу зазначу, що особисто я приблизно однаково ставлюсь до усіх сторін.

Націоналісти проводять зібрання перед будівлею "Нафтогазу", тому що вони впевнені, що голова цього самого "Нафтогазу" Коболєв фінансує "Демократичну сокиру".

Коболєв став мультимільйонером, не зважаючи на те, що останні 15 років він працює на державній службі. Йому належить ресторан на вул. Січових стрільців, велика вілла, авто тощо, але ці всі статки незадекларовані. Очевидно, він краде бюджетні кошти та частину з них витрачає на "збоченців з Демсокири". Матері Коболєва належить нерухомість у США; існує небезпека, що в якийсь момент він з усім накраденим втече в Америку, залишивши тут руїну.

Раніше націоналісти ще могли якось "стояти з цією бестолоччю" поряд, але після "дегенеративних перетворень" цієї партії ніяка нормальна людина з ними не буде мати справ.

Основні проблеми з Демсокирою такі:

  • вони підтримують наркоторговців. Завтра (25 березня) у Рівному буде суд над хлопцем, який продав невелику кількість коноплі двом неповнолітнім школяркам. Сокира виступає на його захист і це перший такий випадок, коли політична партія явно вписується за наркобаригу. Поки що мова йде про каннабіс, що типу не так страшно, але далі вони так будуть продавати "трамадол у дєцкіх садіках", чому б і ні.
  • сокира висунула "мутанта"(лгбт, людину незрозумілої статі) у кандидати на виборах до Київської міської ради. Їм було важливо висунути саме цю істоту, у якої не було інших заслуг, ніж те, що воно мутант.
  • регулярна ворожнеча до церкви — мається на увазі проєкт Гудименка "Палаюча церква". Протягом виступу Євген неодноразово згадував про заклики "палити церкви", не уточнюючи при цьому, яка саме церква малась на увазі. Партія веде відверто антирелігійну риторику, прославляючи ліберальні цінності та лгбт. "Вони пишуть що запалала церква — ну то запалають у них пики, це я їм обіцяю".
  • ненависть до сімейних цінностей — не зовсім зрозуміло, про що саме йдеться. Скоріш за все про загальну участь партії у лгбт-пропаганді. Партія пишається тим, що вони прибрали зі шкільних підручників урок "Основи сім'ї". Вони проти сімейних цінностей, бо "чоловік має переспати з трансгендером і у них народиться кандидат від Демократичної сокири". Також Демсокира протестувала проти якогось муралу, на якому була зображена "біла дитина з матір'ю".
  • партія керується з заходу. Колись на сайті партії було зображення вікінгу з двома топорами. Американські спонсори сказали що "вікінг це фашизм", і зображення було одразу прибрано. "Партія холуїв України", знаходяться під ручним управлінням.
Ще однією проблемою є діяльність Коболєва у Нафтогазі. Він готує анбандлінг — це процедура розділу компанії на частини. Кінцевою метою цього процесу є продаж-приватизація Нафтогазу. Зараз Нафтогаз є великою державною компанією і продати його не виходить, але якщо розділити на частини, то ці частини можна буде легше продати.

Коболєв вкладається у Демсокиру для того, щоб потім використати її медійні ресурси для того, щоб зменшити продажну ціну. У майбутньому блогери з сокири будуть розказувати, що Нафтогаз збитковий, невигідний і його треба терміново продати, навіть задешево. Таким чином майбутній власник компанії зможе заощадити не менше 15% тої ціни, за яку її держава могла б продати.

Також Євген підозрює, що людей від Демсокири заводять у керівництво підрозділами Нафтогазу. Згодом, отримавши команду, ці люди почнуть саботувати роботу компанії для того, щоб зменшити вартість її продажу.

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації