site.ua
sandbox

В том самом шоу "Право на владу" с дверями был невероятно хреновый момент, полностью отвечающий на вопрос, кто такой Сорд. Вот такой:

Геращенко: Я бачу, що в нашій країні можна стати дуже відомим, якщо стати підозрюваним у розбитті шибок у будівлі Офісу президента. Пане Сорде, ви підтримуєте активістів, які були за ґратами або були засуджені. Скажіть, будь ласка: чи не були ви засуджені рішенням Новоайдарського районного суду 2017 року? І скажіть, за що. Тому що, можливо, це все також наклепи? Скажіть правду, щоб країна знала своїх героїв.

Сорд: Можете вважати мене ветераном-дезертиром, якщо вам так зручніше. Коли я одружився з дружиною, як ви знаєте, передбачена відпустка у зв'язку із сімейними обставинами, із одруженням. Я написав обидва рапорти, подав їх в частину. Ми відгуляли весілля, вже збиралися на кілька днів на море. Тоді зателефонували із частини і сказали, що не підписують рапорт. Хоча все подано було вчасно, на все були підстави. Я повернувся назад. Тоді посварився з певними командирами своєї ланки. І потім поїхав СЗЧ до дружини. Вибачте, я мав право побути 10 днів з коханою людиною. І я за це розплатився. Я ні про що не шкодую. Ці 10 днів — це найкраще, що в той час зі мною відбувалося. Якщо ви хочете мене в цьому звинувачувати, що я через це дезертир, — окей.

Я специально потратил время, посмотрел шоу и, действительно, такой диалог был на 45-й минуте. У этого Сорда на самом деле все настолько плохо с головой, что он сам лично признается в том, что является дезертиром и ряженым.

Всему остальному патриотическому сообществу очень повезло, что Геращенко с ОПУ решили устроить идиотский перфоманс с дверями, затмивший весть весь остальной треш. Появилась возможность тихо отползти в сторону и сделать вид, что ничего не было.

Вроде уже все обошлось, затихло, аквариумные рыбки переключились на другие дела. Но тут внезапно проснулся Колумбет из Д7 с воплем "как вы смеете героического ветерана обижать". Позже этот вопль поддержали вожди Нойнец и Швец.

Получается, теперь "Демократична сокира" поддерживает не только наркобарыг, но еще и дезертиров, такая политика партии.

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації