Твоє справжнє обличчя - соціальна роль через тест на рівень страху


Я буду зараз цинічним гадом в обличчі деяких людей, я хочу бути цинічним гадом для Вас - окремі групи людей. А можливо і ні. Якщо ви боїтесь то не читайте залиште свою душу в спокої інакше наступне, що я напишу змусить Вас або спати погано або ... Але то трохи згодом. Передмова або вступ:

Колись на одному з відкритих лекцій, не пам’ятаю теми, лектор пояснюючі яким чином формуються ідеї і як їх треба віднаходити в потоці відсутності фантазії просто сказав, що необхідно надягати різні кольорові шапки і дивлячись друг на друга говорити все що попало, а потім шукаючі якийсь зміст з підсвідомості формувати щось. І можливо в процесі такої гри, може виникнути реальне рішення. Гра на кшталт мозкового штурму . Ось і я хочу поєднати трохи не поєднувані речі. Давайте пофантазуємо, як завжди.

Фінал:

Один з моїх друзів в Фб жартома написав, що просто люди не можуть прибирати за своїми собаками , тому що ми «такі» і взагалі треба їх-людей якимось чином причарувати чи закодувати на прибирання лайна. От і як з кольоровими шапками я в своїй голові спробував поєднати слово «зачарувати» і «лайно» ,і «люди» ,і «не такі як інші». Перша думка – але ж дійсно «треба зачарувати» - спрацює. Люди ходять «яйцями водити» воду свячену п’ють , тобто теоретично вірять в магію, щось потойбічне, вірять і більше того бояться більше чим тюрми чи ще чогось. Червона шапка спрацювала і підсвідомість каже. А чому б і ні. Чому не звернутись до найвпливовіших чарівників нашого світу – до церкви. Чому б не вважати гріхом кидання сміття під ноги, не прибирання лайно після собаки. По факту -так воно і є. Статистика жорстока річ. Тобто -собака насрала, лайно з’їв щур– щур заліз в магазин побігав по стелажу з сосисками, можливо кусок відкусив або ще щось зробив – ту сосиску завтра з’їла дитина – і після завтра смерть, тобто по факту гріх. І що виходить, треба або закрити очі шановні віруючі і пекло або спитати чи то є гріх в священика , бо такі зробить «розумна» людина - спитає свого священика «як він вважає». По інакшому не можливо ми це з’ясували вже спочатку. Прибирати за собаками не можливо просто без страху - ми ж не забуваємо шапку з написом «ми не такі як інші» .Отже, питаємо священника - «чи не хоче він своїй пастві окрім розповідей про бога, читання книги , співання і розповідання що є гріх чи не гріх – розповісти, що лайно собаче то є такий же гріх як вбивство». Чому так питати, тямущо ми з’ясували, що від щурів можуть гинути люди. Чи піде священник на такий вчинок?. Знайде відмазку? Тест на соціальна роль. Питання важливе – питання колись принесло «чорну смерть» в Європу. Зараз не середньовіччя але питання ризику підхватити екзотичну хворобу від щура то є всього ймовірність помножена на кількість людей. Цікаво знати , цікаво бачити як організація маючі такий вплив на людей не впливає позитивно на людей, не хоче змінювати людей в якісному плані . І я впевнений, що і це питання буде питання –«відмазка»

PS: Оскільки я згадав про сміття в своєму тексті і до чого тут церква і смерть і гріх. Так от сміття - наприклад пластик, потрапляє в воду, вода стає отрутою, та ладно пластик – цю отруту ми відчуємо потім з часом - свічки на восковій основі є канцерогенами і можуть викликати рак. …

Висновок: тепер зробіть тест на рівень страху. Подумайте 3 хвилини. Ну як? Рай скоро, по міркам всесвіту вже через 3.1 хвилини ? Спокійних снів

alex.sinyuk
Олексій/Алексей Синюк

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації