site.ua
член клубу

Нещодавно бачив як на станції метро "Виставковий Центр" спрацювало правило "покарай мудака". Всі, хто користується київським метро знають, що необхідно притримувати двері при вході/виході, адже вони масивні та б'ють досить боляче. Але не всім це дано усвідомити. Тих хто не може - називають "лосями" або просто "мудаками".

Під час виходу зі станції один з таких "парнокопитних" штовхнув двері від себе що є сили. На зворотньому шляху вони вдарили жінку, яка йшла після нього. Мудак, як водиться, навіть не глянув назад. Люди допомогли їй та відкрили наступні. За мудаком побігли якійсь хлопці. Я подумав ну зараз дадуть йому підсрачників.

Але вони зробили ще краще. Вони перегнали його біля другого виходу. Той йшов та говорив по телефону. Один з carma policeman відкрив перед мудаком двері, той почав проходити плечем вперед. І тут двері різко відпустили...

Телефон випав з рук, мудак ледь не впав додолу від потужного удару. Якийсь дядько штовхнув його плечем. Мудак втратив рівновагу та впав на сраку.

Вираз обличчя мудака засвідчило, що урок засвоєнно.

anatoliy.shara
Анатолій Шара

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації