site.ua
член клубу

Отже, вчора в інтерв'ю Наталі "мову на хліб не намажеш" Мосійчук, поки що президент України Зеленський зізнався:

- перше: операція українських спецслужб по захопленню російських терористів групи "Вагнера" проводилася;

- друге: сам поки що президент Зеленський зірвав цю операцію, розповівши про неї Лукашенко.

Я навіть не хочу говорити скільки огидні придворні блохіри вилили лайна на шанованого Юрій Бутусов, який повідомив про зрив цієї операції. Ба більше, навіть друга половина поки що президента Зеленського Андрій Йєрмак божився, що такої операції не було і все це мовляв спровоковано росіянами, і ми всі повелися на російську провокацію.

А далі, друзі, як то кажуть оцініть інтелектуальний рівень, точніше дегенерацію поки що президента Зеленського.

В цьому інтерв'ю він зазначає: " Це точно не була наша операція. Ідея цієї операції була інших країн, точно не України і те, що Україну максимально затягували в це питання – це правда. Те, що цього не відбулось, проводячи паралелі із тим, що було в Білорусі, я вважаю, що це слава Богу."

А тепер давай-те подумаємо, що ж це були за країни, які затягували в це питання? Може Росія? Може Мозамбік був зацікавлений, щоб захопити російських терористів? Чи може Непал?

Та ясно як Божий день, що таку операцію українські спецслужби проводили спільно з спецслужбами країн НАТО. І поки що президент Зеленський цю операцію зірвав особисто. А потім поки що президент щиро дивується, чому Україну не запрошують до НАТО, не дають ПДЧ. Оцініть рівень дегенерації нашого керманича.

anatoliy.shara
Анатолій Шара

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації