У Кропивницькому стартував спортивний фітнес-проект під назвою “Починаю з понеділка”.

Автор проекту Андрій Крившенко зазначає, що мета серіалу – допомогти 19-літньому кропивничанину Сергію схуднути.

“Досить символічно перед Новим роком виникла ідея внести щось нове у спокійне життя нашого міста Кропивницький. Спочатку ми хотіли знімати спортивний путівник, щоб відкрити інтерес у молоді до зайнятись спортом, танцями і взагалі активним відпочинком та видами діяльності. Але на кастингу на роль ведучого ми зіткнулися з Сергієм, який у свої 19 років важить 108 кілограмів. Місцеві лікарі вказують на проблему у збільшені кількості пацієнтів з ожирінням. Тому ми вирішили показати на прикладі Сергія, що в житті можливо змінити все на краще”, – говорить Андрій Крившенко.

Мета проекту не тільки показати спортивний бік міста Кропивницький, а й допомогти порадами спрямованими на здоровий спосіб життя. У проекті бере участь фітнес-тренер Ігор Обаранчук, який і буде тренувати головного героя.

“Я досить давно чекав на можливість привернути увагу молоді до здорового способу життя. Мені подобається те чим я займаюся, тому мені хочеться поділитися своїми знаннями з оточуючими. Раніше ЗСЖ був не в моді, але приємно, що ситуація змінюється на краще”, – говорить Ігор.

Головний герой проекту Сергій Дяченко, також хоче довести на власному прикладі, що зміни починаються не з дати у календарі, а з власного бажання.

“Все життя я вважав себе досить активною людиною. У мене багато друзів, ми часто ходимо гуляти. З дитинства я мав зайві кілограми, але це мені не заважало. Але останнім часом, я помітив, що ситуація погіршується. Коли стрілка на вагах перевалила за сотню я отямився і вирішив серйозно змінити своє життя. Сподіваюся земляки мене підтримають”, – зазначив Сергій.
andrey.krivshenko
Андрій Крившенко

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації