У влади знову загострення, знову згадали про воду до Криму. Тепер Арестович у інтерв'ю виданню Телеграф знову поширив тезу, що воду в Крим можна обміняти на мир на Донбасі. https://www.radiosvoboda.org/a/news-arestovych-voda-krym/31295848.html

Як відповідь Арестовичу процитую Чубарова "Заяви в українському політикумі про можливу подачу води в анексований Крим – це спроба дізнатися реакцію суспільства на можливість поступок Росії". https://www.radiosvoboda.org/amp/news-chubarov-krym-voda/30475828.html

Мені цікаво, нам кожного року влада буде сцяти в очі з тими самими дурними ідеями?! Рік пройшов, а вони далі пробують втюхати нам політичну лапшу.

Воду в Крим? Крим деокуповано? А влада збирається погоджуввтись з тезами окупаційної адміністрації Криму, що Україна має виплатити компенсацію за Крим?!

До чого цей цирк навколо води? Хочете визнати Крим російським чи надієтесь, що РФ напише в договорі, що Крим український?!

Ну і РФ не визнає себе учасником війни на Донбасі, то що в договорі ви збираєтесь підписувати? На слово кремля просто повірите?

Чи може влада дискусією про Крим бажає прикрити якись інформаційний факап? Цікаво який?

anri.kovalchuk
Anri Kovalchuk

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації