Вже цієї суботи, 20 червня, пройде ветеранський онлайн-нетворкінг «Від граблів до драбин: правдиві ветеранські історії». Протягом цілого дня ветерани АТО/ООС ділитимуться історіями власних злетів і падінь на шляху до початку власного бізнесу, ведення громадської діяльності, створення ініціатив, культурних проєктів тощо.

11:30
Олександр Воробєй – ветеран з Харкова, президент Федерації ножового бою України, який заснував бренд з виготовлення ножів Blade Brothers, розкаже як почати свою справу і вивести її в топ, якщо ніхто в команді не має необхідних навичок, немає необхідного обладнання, немає ринку збуту, а є лише нестримний ентузіазм.

12:00
Федір Калениченко – ветеран, який докорінно змінив діяльність і заснував майстерню з виготовлення виробів зі шкіри Feodore, розкаже, як почати бізнес з нуля, коли ти – тато в декреті й до того мав лише досвід військової служби, де шукати та як отримати грант на розвиток своєї справи, та яких халеп краще уникати.

12:30
Олександр Морозов – ветеран, який вигадав серветки для чищення зброї CLEAN SHOT та почав виготовляти серветки-антисептики під час карантину, поділиться формулою успіху свого стартапу та розкаже, які правила можна і треба порушувати у бізнесі.

13:00
Олена Кошелєва – ветеранка, яка по поверненню до цивільного життя з лав 3-го полка спеціального призначення їм. князя Святослава Хороброго заснувала виробництво печворк пледів за принципом рециклінга та безвідходності, та стала peer-консультанткою сервісу психологічної підтримки «Міністерство Спокою в центрі реабілітації та реадаптації учасників АТО/ООС «ЯРМІЗ», розкаже, як отримати грант під час карантину та як факап обернути на користь.

13:30
Андрій Козінчук – військовий психолог і ветеран, поділиться особистою історією, як він все втратив і тільки після цього почав все здобувати, та порадить, як продати не лише свої переваги, але й недоліки.

14:00
Катерина Приймак – ветеранка, активістка ГО «Жіночий ветеранський рух» та правозахисниця розкаже про роботу в громадському секторі та про не завжди легку, але необхідну комунікацію з держслужбовцями.

14:30
Ігор Мироненко – ветеран із Сум розкаже, як хотів винайти велосипед, а натомість – заснував відкриту майстерню bobry.in.ua та гуртки з моушн-дизайну, 3D-моделювання, анімації, адитивних технологій та робототехніки!

15–16:00 перерва на обід, каву, натхнення

16:00
Сніжана Потапчук – документалістка та режисерка UA: Суспільне мовлення, Народний герой України та людина, яка бачила на власні очі й зафільмувала найзапекліші бої, на прикладі власних фільмів покаже, з якого боку підступитися до зйомок документального кіно про війну та яких типових помилок припускаються творці.

16:30
Євген Степаненко – ветеран, очільник Суспільного театру, автор та керівник проекту «Абетка війни», режисер, теле- та радіоведучий UA: Суспільне мовлення («Війна і мир», цикл документальних фільмів), поділиться напрацюваннями, як говорити з дітьми про війну.

17:00
Олекса Коба – ветеран з Полтави та співзасновник ветеранської студії web-розробки IT BRO, де команда українських ветеранів після повернення до цивільного життя відшукали себе у програмуванні та безкоштовно навчили професії вже понад 250 ветеранів. Олекса розкаже, чим воєнний досвід може допомогти в IT.

17:30
Володимир Бабич – ветеран та підприємець із Краматорська розкаже про досвід створення соціального підприємства, де затишна кав'ярня «Поруч» фінансово забезпечує діяльність Центру ветеранів АТО та їх сімей «Поруч».

18:00
Олексій Рубцов – доброволець полку «Азов», підприємець та засновник швейного цеху Porta Vita розкаже, як діяти з недобросовісними клієнтами та маніпуляціями, чому дрібні речі насправді є важливими та про соціальну складову ветеранського бізнесу.

18:30
Павло Білоус – ветеран та засновник бренду крафтових сирів Cheesegard поділиться власним досвідом, як налагодити виробництво, коли все йде не за планом, а одна халепа наздоганяє іншу, і при цьому мати вдячних постійних клієнтів.

Детальну програму виступу кожного ветерана дивіться на сторінці події у Facebook: Від "граблів" до "драбин": правдиві ветеранські історії

Взяти участь в онлайн-нетворкінгу можуть всі охочі, захід безкоштовний за умови попередньої реєстрації за посиланням: bit.ly/Bez_Broni

Партнери проєкту «Без Броні», за участі яких відбуватиметься подія: Центр реабілітації та реадаптації учасників АТО та ООС «ЯРМІЗ», ГО «Жіночий ветеранський рух», серіал про ветеранський бізнес «Крутий заміс».

Інформаційний партнер події: UA: Суспільне мовлення.

bez.broni
Без Броні

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації