site.ua
член клубу

Я вже третій раз поспіль за минулі два роки спостерігаю, як ватні діджеї міняють місцями дві платівки. Коли віджимали Крим та різали українців на Донеччині - платівка була про "фсєх біндеравцев павєсім". Коли наші посунули валом та стали вибивати тих диркіних-кізяків з українських міст та селищ так, що притисли їх аж до мордорського кордону - платівка помінялася, стали співати про "Шож ви дєлаєті, ми ж братья!".

Щойно гидотні настамнєти вдарили з параші нашим хлопцям у спину, вчинили Савур-Могилу, ДАП та Іловайськ - знову пішла перша платівка: "Впірьод, на Кієв і на Львов!". Нині вже й настамнєтам стало непереливки: правду сказати, не від наших хлопців, а від хитрих західних санкцій, які у "Іскандерів" вже й повітря для сміху забрали, так, що вони нині тільки гикають - і під це гикання, як можемо бачити, пішла знову друга платівка: "Давай забудєм все, што била, давай ми будім вас любіть".

Все це я вже писав, але повторити не гріх - аби не забути, часом. А от чого я ще не писав - це про третю платівку, яка ось-ось піде в роботу. Третя платівка називається "Ми нє зналі, ми за вас!" та містить такі хіти, як "Нас обманулі Кісєльов і Путін", "Нєльзя же нєнавідєть фсєх" та "Ми в трудниє годи дєржалі в карманє по фігє для власті і том "Кобзаря"".

Так ото нагадую. Ця платівка - теж не більш, ніж платівка. ЇЇ ті падлюки кожної хвилини можуть знову змінити на "Катьол, іщо катьол, піцот мільйонав дохлай хунти!". Тому єдина пісня, яку з їх мерзенних вуст можна спокійно слухати - це колективний спів Лазаря.

boris.nemirovski
Дід Панас

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації