Внутрішні вороги України - найбільша її проблема. Всі ці медведчуки, пінчуки, рабиновичи та мураєви, що закликають до "миру будь якою ціною" - шкодять Україні. От я особисто хочу жити в Україні. В Україні без загроз з боку росії.

Саме тому тези "мир будь-якою ціною" та "ліш би нє било вайни" для мене, та багатьох притомних українців - це капітуляція. Така капітуляція призведе до постійної загрози, яку ми бачимо з боку росії не перше століття. Загроза просто в черговий раз відкладеться на невизначений час. Мені хочеться, щоби моя донька жила в Україні без відчуття, що кожної миті може початися "руская вєсна" і полетять міни в українські міста. І саме нашому поколінню, впевнений, випав шанс цю загрозу нарешті усунути.

І як чудово, що за межами України є люди, які цілком розуміють ці мої (і не тільки) переживання.

Сьогодні інтерв'ю ТСН дав сенатор Маккейн. Наведу кілька цитат (з censor.net).

"Не вірю, що ми підтримаємо якісь угоди, які не гарантують повну незалежність України чи будь-якої іншої країни в регіоні. Ми засвоїли уроки 30-х років минулого століття, що означає укладати угоди з диктатором. Конгрес Сполучених Штатів не схвалить жодної дії, що зашкодить свободі та незалежності України чи країн Балтії. Ми за угоди, спрямовані на припинення конфліктів. Проте, боюся, мій досвід із Володимиром Путіним свідчить: єдине, що він розуміє - сила, саме тому ми повинні посилити оборону України і Балтії і підтримувати їх. "Мир через силу", як сказав колись Рейган"

"Впевнений, що люди, яких Дональд Трамп обрав до оборонного сектору, зокрема, генерал Маттіс - переконаний прихильник України. Генерал Флінн. Генерал Келли теж. Люди з його оточення підтримують Україну"

"Вірите чи ні, але в россіян дуже слабка економіка, і ми можемо ослабити її ще."

Я далекий від переоцінки тієї допомоги, яку надають нам країни умовного Заходу. Далекий від того, щоби Україна повністю покладалась на когось окрім себе. Але слова патріарха американської політики вселяють надію, якої нам так часом не вистачає. Надію на те, що росіяни, які хіба що не танцювали через перемогу Трампа через рік роздратовані від безсилої злості скажуть "Трамп - чмо". І це буде єдине, що росіяни зможуть зробити, наближаючи до айсбергу свій Титанік під назвою "Расійская Фідєрация"

Дякую Маккейну за підтримку. Ну, а нам своє робить!
-------------

Хочете допомогти дітям в зоні АТО та військовим? Звертайтесь до мого друга Олега Піротехніка. Перевірена людина. З ним ми часто їздемо разом. Олег їздить в АТО регулярно, мінімум двічі на тиждень, в різні міста, до різних підрозділів , завжди по суті. по реальних потребах.

4149 4978 5466 2642 Абрамычев Олег, Приват банк

Разом до перемоги!

boris.sevastyanov
Борис Севастьянов

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації