Дісклеймер. Я не вірю в Бога. Не належу до будь-яких релігій. Але поважаю вибір кожного і серед моїх друзів багато віруючих людей різних релігій. Або просто релігійних.

Так от.

Яке щастя, що в Україні немає законодавчої заборони абортів. Що жінки мають вибір. Дуже складний моральний вибір. Але вони його мають. Іноді по медичним показникам. І навіть Церква не може диктувати на державному рівні нічого проти абортів.

Яке щастя, що в Україні немає законодавчої заборони ЕКО. Що бесплідні люди мають законне право народити дитину "з пробірки" без майже будь-якої допомоги з боку держави. Хоча ці батьки, вкидаючи купу грошей задля народження дитини народжують маленьких українців, покращуючи демографічну ситуацію. І навіть Церква не може диктувати на державному рівні нічого, аби,через забобони, не дати народитися бажаній маленькій дитині.

Яке щастя, що в Україні декриміналізована радянська стаття щодо гомосексуалів. Тобто, відношення до них та подальше надання прав - це, наразі, виключно суспільна дискусія. Яка має відбутись. І відбувається. Україна (як і багато інших країн) поки що дискутують. І навіть Церква не може диктувати на державному рівні нічого про права ЛГБТ.

Яке щастя, що в Україні немає заборони на контрацепцію. І думка Церкви тут незрозуміла. Церква і проти абортів, і проти контрацепції. Де ж логіка? Ви, читач, напевно порушували якісь правила. Мастурбували, порушували в інший спосіб закони Божі...

Яке щастя, що в Україні немає законодавчої заборони виховувати хвору дитину. Що дитину не зможе відібрати ніхто, хто вважає (за нацистськими лекалами) що хвора дитина непотрібна нації і її треба знищити. І, нарешті, Церква насправді тут союзник.

Ключові слова в цьому допису - не релігія, традиції чи забобони. Але взаємоповага, вибір, прогрес.

І Свобода!

P.S. До відомої політичної партії цей допис не має жодного відношення. Скоріше навпаки ))

--------------------------

И як зазвичай - пост від Піротехніка. Людини, яка вже більше двох років вибачайте їздить по передовій. Возить, збирає, знову возить, знову збирає.
Хлопці гинуть, а ми тут про європейські цінності дискутуємо.
Розумію. Тож, якщо є можливість допомогти - будь-ласка. Цитую пост Олега Піротехніка, завзятого волонтера, який не здається!
-------------------------

Друзья!!!!

Машина для морпехов выходит на финишную прямую.....

Полностью поварена.

Работы с ходовой, карданом и движком ещё на дней 5.

Работы по подготовке для военных дел ещё дней 5.

Сумма всех этих остаточных работ 10000 грн.

Понимаю, лето у всех свои заботы, но давайте напряжемся, понемножку.

Репост как всегда тоже помощь, особенно если нет возможности помочь материально.

Работаем дальше.

4149 4996 4976 0475

Абрамычев Олег

boris.sevastyanov
Борис Севастьянов

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації