site.ua
член клубу

Про вакцинацію. Як відомо, про неї нічого невідомо. Тому нашим експертно-аналітичним центром було проведено моделювання майбутнього вакцинації в Україні.

Процес буде виглядати так:

Початок квітня 2021: Вакциновано 0.01 населення України. По телевізору виступить Зеленський з оголеним торсом. Із плеча торчить шприц. Зеленський: як бачите, в своєму тілі коронавірус я вже переміг. І я обіцяю, кожен українець безкоштовно... Так, безкоштовно! Кожен українець безкоштовно отримає постер із моїм накачаним тілом, а також екслюзивний контент - 36 годин відео мене із качалки. Дякую, дуже дякую.

Квітень 2021: вакцини взагалі не вистачає. На нараді узеленського вирішать підійти до проблеми креативно. І запросять до комісії по вакцинації дипломованих гомеопатів. Напередодні, саме вони вміло розповіли Єрмаку, як однією дозою вакцини можна вакцинувати 100 людей.

Квітень 2021: Вакцинація не працює. Вакцин нема. Люди хворіють. Зеленський в розпачі їде в Буковель на самоізоляцію.

Квітень 2021: Зеленський викликає Степанова. Степанов негайно виїжджає до головнокомандувача трасою 14Б на санчатах. Зеленський наказує Степанову знову їхати по світу, падати навколішки, кланятись кожному і просити вакцину. А головне - вести про це відеоблог!

Квітень 2021: Відеоблог Степанова:

Індія: (на відео видно як Степанов накволішки повзає десь навколо Тадж Махалу) О великий махарадж! О свет очей моих! О наимудрейший! О солнцеликий! Дай нам, братскому индо-арийскому народу немного вашей чудотворной вакцины!

Китай: (на відео видно як Степанов навколішках повзає навколо Забороненого Міста). О, император поднебесной! О мудрейший из мудрейших! Я ещё в феврале оставил на Али Экспрес заказ на Sinovac! А он не идет! Помоги, о наимудрейший!

Монголія: (Степанов сидить в юрті, грає на варгані, п'є кумис. На щастя, не говорить нічого).

Ізраіль: (Степанов повзає навколішки навколо стіни Плачу і смикає євреїв за штанини). Дядь, дай вакцинку! Дай вакцинку дядь! Я знаю, ты уже вакцинировался, зачем тебе вакцинка! Дядь, дай вакцинку, а я тебе кое-что покажу!

(Зацікавлений єврей підходить до Степанова, той розстібує пальто, а під ним плакат Зеленського із оголеним торсом в повний ріст. Обидва хтиво посміхаються).

Середина квітня 2021: Прилітає літак з новими вакцинами. Більшість із них зразу доступні до продажу в Епіцінтрі. Куди ділись інші - ніхто не знає.

Кінець квітня 2021: Вакцина знайдена! Відкривають пункти щеплення. Але поріг захворюваності такий, що приходиться вводити локдаун і забороняти роботу транспорту.

Початок травня 2021: Менти ходять по парку, тибрять шашлики, п'ють горілку і розаганяють веселі компанії. Люди складають мангали один до одного, встановлюють димову завісу і кидають в ментів головєшками. Мєнти відступають.

Середина травня 2021: вакциновано 0.1%, бо більшість людей так і не змогли добратись до пунктів вакцинації через відсутність транспорту.

Кінець травня 2021: Зеленський збирає термінову нараду в Одесі. Обговорюються дві проблеми. Коронавірус і стан доріг в одеській області. На нараді було прийнято рішення відновити замок у Білгород-Дністровському. Зеленський робить красиве фото із замком.

Червень 2021: Польща починає безкоштовну вакцинацію для заробітчан.

Середина червня 2021: Польща споруджує мобільний табір на мільйон людей недалеко від кордону.

Січень 2022: Ура! Всі українці вакциновані! Під оплески і спалахи камер останній вакционваний українець перетинає кордон на Шегинях і повертається додому.

Лютий 2022: Десь в Китаї, навпроти лабораторії із виготовлення вакцин, якийсь китаєць варить суп із саламандри....

davert
Michael Bodnarchuk

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації