site.ua
член клубу

Після феноменального успіху фільму "Паломниця" Оксани Марченко, скрєпна православна культура потребує подальшої всесторонньої популяризації в інших жанрах.

Наприклад, треба зняти зомбі-порно, де Оксана Марченко спускається в печери, а там її зустрічають мощі Іллі Муромця, Нестора Літописця і преподобного Серафіма. І на трьох вони показують Оксані справжню мощь. Потім вона прокидається сама в печерах. На ній порване плаття. Вона звідти вилазить, хреститься і ставить свічечку, щоб прийти ще раз.

Або зробити фільм "Православне весілля". Там весь фільм гуляють, б'ються, танцюють, ведмеді, цигані, скажені вуйки, весь 95ий квартал в складі дизель шоу, співає Поплавський, Рабинович травить анекдоти, звичайно ж там достопочтєнні гості із Москви, всі бухають і горланять. В кінці Оксану Марченко підводять до вівтаря разом з Олегом Винником. І батюшка питає - "Чи згодна ти Оксано...?" А Оксана відповідає "Згодна на все батюшка, только забери меня немедленно из этого долбаного цирка!" Батюшка хапає її, садить в свій чорний лімузин і відвозить в жіночий монастир де вона живе довге і щасливе православне життя.

Історичний фільм. Все той же монастир. 13 століття. Оксана Марченко симпатична православна монашка яка веде цнотливе життя в монастирі під наглядом матушки-настоятельниці. На них нападають монголо-татари. Всіх вбивають, гвалтують, монастир спалюють. Коли монголи ідуть, Оксана виходить із льоху. Хреститься, плаче, але віри не втрачає. Бо все одно краще так, ніж в ОПЗЖ вступати і в політику іти. Вона знаходить напівживу матушку-настоятельницю, разом вони відбудовують монастир. Потім монголи повертаються, але вже не спалюють. До монастиря приїзжає один монгол, який більше всіх монашок там згвалтував та прирізав. Він впізнає Оксану. Падає на коліна, кається. Оксана його пробачає. Монгол приймає християнство. І потім відправляється служити богу. Через пару років приїзжає в монастир але вже в сані єпископа. Монгол керує монастирем відбираючи владу у матушки. Оксану він періодично водить в келью, де вони займаються всякими грішними справами. Коли матушка-настоятельниця взнає про це - пише листа митрополиту. Але відправити листа не встигає - їй перерізають горло. Так християнська віра і щире кохання перемогли темряву і несправедливість.

Але найбільш необхідно для популяризації скрєпного правослв'я записати гангста-реп альбом із молодим перспективним 18-річним батюшкою. Треклист такий:

1. Не патриарх? Идешь ты нах

2. Сука-сука-сука православная

3. Не убий пока не покрещен

4. Батюшка-братишка (feat Павел Лебедь)

5. Отче наш, заряди калаш

6. Отпой раскольника

7. Черная ряса - превыше всего

8. Братва тамбовского монастыря

9. Я сам себе архимандрит (ладан курю, меня бодрит)

Як бачимо, роботи ще багато - духовність сама себе з колін не підніме, а череп сам себе не поцілує. І нам з вами, на жаль, теж прийдеться ще багато працювати над ліквідацією скрєпославія в головах.

davert
Michael Bodnarchuk

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації