Чому ненавидять Зеленського?

Тому що він совок.

Душою й тілом, він нікчемний, збитковий клоун без досягнень, совок без бекграунду хочаб у чомусь, котрий ставши президентом не окреслює шлях, куди йде Країна у Війні. Країна на котру напали.


До Порошенко дійшло два роки тому, вже маючи свій цвинтар за спиною у ці не легкі часи, у 2017 де пройшла точка неповернення, що для того щоб Україна мала повагу, силу та спроможність перемогти - треба будувати свою Імперію.

Свою національну Імперію.

Імперію у сучасному понятті.

Імперію по прикладу США.

Імперію у своєй географічній площині.

А за для цього треба "качати" інтелект та м'язи.

За що й взявся, хоча й не так завзято, як хотілось б усім, навіть іноземним партнерам. Бо війна та совки для котрих "країна винна" їм, хоча увесь час вони попрацювали на СРСР, й їх країна (Україна) виплатила борг з часів СРСР (навіть Я, не українець, це знаю, а ви - ні, россійською телебачення-голові ви люди ті хто не знав).

Й тепер прийшов Зе, котрий нічого не обіцяв, нічого не казав що буде робити, а лише за спиною усі бачили руку Коломойського, а у команді - молодих ригіоналів, тих хто вас обкрадав Українці.

Що вони могли подумати?

Що б ви подумали, коли до вас приходить людина ветеран з грошима, та гопнік за котрим стоять дядьки, й котрих ти знаєш, що вони вори, що у 2018 треба було рятувал'ти від дефолту Банк "Приват", котрий обанкротив Колома, й зараз проти нього та залучених до цього людей відкрили провадження у США.

Й як би ви сприймали таке представивши таку ситуацію у вашому районі?)

Й усі ті хто підтримує Порошенко - лише бажають направити у потрібне русло країну. Бо їх вже нудить від того, що ви кожні 100 років програєте країну. Знищуєте її своїми руками. Як худоба.

Тому або Ви, або Вас.

Або Україна переможе РФ, й тоді ви будете мститись цим вилупкам за роки геноциду.

Або РФ переможе Україну, й тоді вона спаплюжить усе, перепише історію (що для них стандарт ще за часів Петро1), а вас будуть знищувати, повільно. Знищать усе що ваше, будуть знущатись над вами, вашими дітьми та онуками. Як вони роблять досі з тими навіть, хто їх переміг (Лауровєтлан, чи як ці свинопси називають їх зараз "чукчі").

Дивіться на Німеччину. Їх руссня поважає лише тому, що вони їх вбивали.

Тобто, вам треба їх знищувати усюди.

Або ви не чоловіки?

Хоча кому Я це кажу.

Ви не можете захистити ні своїх дівчат, ні країну.

Таких посил та розтлумачення діють лише на людей з гідністю та гордістю.

А на нікчем, котрі не можуть захистити навіть своїх дівчат, Я вже не кажу про дітей. Це не дійде.

Тому проходьте мимо.

Вам це не потрібно.

Краще подивіться Шуфрича у комітеті зі Свободи Слова, та Вишинського котрого випустили. Та облизніть струк Рибака.

Й пам'ятайте - це усе ПАПЄРЄДНІКІ.

Це не ви - дебіли, це усе провина ПАПЄРЄДНІКАВ.)

Тому поїжте лайна, нікчеми.

Бо людина з гідністю та гордістю, котра може захистити хочаб своїх дівчат, Я вже не кажу про країну. Ця людина б не дозволила творитись такій шизофренії.

dmitri.quatermain
Dima Quatermain

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації