site.ua
член клубу

Ну що, друзі, я вас всіх вітаю. Ми відводимо війська від Станиці Луганській. Вже офіційно. Хоча ворог продовжує обстрілювати позиції.

Тим часом ДПСУ зняла заборону на в'їзд чоловікам з Росії; проходять обшуки в квартирах волонтерів та офіцерів; РФ знову в ПАРЕ; повертаються назад радянські назви вулиць; близько 30-ти україномовних телеканалів і радіо, які працюють на території Донбасу та Криму найближчим часом можуть припинити існуванні, Медведчук спокійно собі купує інформаційну базу для промивки мізків, з екранів відкрито говорять про "громадянський конфлікт", а суди, зокрема через позови 1+1, скасовують рішення по колаборантах і відпускають з СІЗО фігурантів справи по Майдану

Все, що було побудовано для української незалежності за 5 років множиться на нуль.

Але ні, ви не переживайте, це не реванш! Вам все це здається!

У мене лише одне питання до всіх тих, хто розповідав що нічого такого не буде. Що все буде нормально. Що головний ворог - Порошенко, а Зеленський - це діджіталізація, нові обличчя і оце ось все. До якого моменту ви будете удавати, що нічого не відбувається? Що має трапитись, щоб ви припинили захищати вибір, який зі швидкістю світла повертає нас в статус російської колонії?


dmitry.kogan
Dmitry Kogan

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації