hqdefault.jpg

«Хочеш бути багатим, май свою тюрму». Начальник БВЦ – 108 Чобанян А.Я.

Тільки но наші журналісти писали статтю про побиття засудженого Павла Н. співробітниками Бердичівського Виправного Центру – 108 з полів прийшла ще цікавіша інформація.

Як стало відомо, у виправному центрі не тільки б’ють засуджених та з обмеження зробили позбавлення волі, а й, що дуже прикро, у реформованій пенітенціарній системі грубо порушують як трудове так і виконавче законодавство?

До нас потрапив дуже цікавий документ, це лист з Бердичівської місцевої прокуратури, в цьому листі вказано, що на керівництво Бердичівського Виправного Центру відкрите кримінальне провадження за ст. 172 КК України, це грубе порушення трудового законодавства, та занесено до ЄДРДР, наразі триває досудове слідство.

Ми не будемо аналізувати стан реформування пенітенціарної системи, але… кримінальне провадження на посадову особу це ЧП в системі? І з цього приводу є багато питань, чи відсторонені посадові особи які фігурують у справі від виконання службових обов’язків на період досудового слідства?

Це та інші питання що до дотримання прав засуджених та їх праці ми вже задаємо і підприємству «Папір Мал», і заводу «Прогрес» які є контрагентами та у яких працюють засуджені Бердичівського Виправного Центру – 108.

Далі буде…

Журналіст Інформаційної агенції “Журналісти проти корупції”
Керівник “Комітету допомогі засудженим”
Сухаревський Геннадій

http://pero.org.ua/rozsliduvannia/yak-na-obmezhenn...

gennadiy.vladimirovich
Інформагентція АНЖУР

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації