Патріотизм це живе відчуття любові до країни в дії

Патріот це той, хто любить свою країну Мати в житті.

Син ніколи не буде насміхатись над Матірю.

(Митрополит Білоцерківській та Богуславській Августин (Маркевич)


22.05.2018 року в с. Комарівка відбулась зустріч депутатів громади зі своїми виборцями де депутати (деяка частина) звітували про те, що вони зробили за рік, на зустрічі був також присутній і Голова громади Юрій Іванович Кантур.


С. Комарівка, не маленьке село, на сьогодні воно налічує близько 1500 тисячі жителів, а в залі на зустрічі з депутатами було ледь 100 душ, чому так? Тяжко відповісти, але є одна правда – людям байдуже! Як що хтось з Вас колись читав Святе Євангеліє можливо пам’ятає той епізод коли Господь входив до Єрусалиму. Народ постилав Йому під ноги свої речі та взивав: «Осанна! Благословен, хто їде в Ім’я Господнє», а трохи згодом, ті ж люди кричали у Кесаря: «РОЗІПНИ!». До чого це? До того, що ось ця історія дуже схожа з тією, що відбувається зараз в громаді.

Дуже гарно те, що в громаді є патріоти села, у яких болить за село та громаду у цілому, для таких я привів витяг зі слів сина своєї Країни, митрополита Августина. Син ніколи не буде насміхатись над Матір’ю, син прикриє її наготу, прикриє те, що зараз не бажано бачити, бо він любе, а любов до Матері – це дія, тому і я закликаю Вас, дорогі жителі як села Комарівка так і громади у цілому – давайте вже зупинимось насміхатись над Матір’ю – Громадою, Селом – та засукавши рукава станемо та почнемо щось робити, щоб нащадки пишалися та пам’ятали…

Керівник Борзнянського осередку ВГО «Журналісти проти корупції»

Журналіст Сухаревський Геннадій.

gennadiy.vladimirovich
Інформагентція АНЖУР

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації