22 серпня в Будинку Культури Комарівської ОТГ відбулася робоча зустріч Сільського голови Кантура Юрія Івановича з жителями села Комарівка.

На зустрічі було піднято ряд дуже важливих для життя села та громади питань, деякі з них вже вирішуються, це ремонт пам’ятника «жінка з дитям» та стриження хащів та інші проблеми які були озвучені та не озвучені на зустрічі.
Були виступи, емоції, спір, но хотілося б зупинити погляд на поведінці депутата від “Радикальної Партії” Миколи Шкарупи якій на наш погляд, не зовсім поважав (чи зовсім не поважав) думку інших учасників зустрічі, перебиваючи не давав змоги висловити свою думку учасникам зустрічі, а потім й зовсім встав та й пішов геть, чим на наш погляд показав своє відношення до жителів села, а оскільки з ним пішов його однопартієць, можна припустити, що це показує відношення Партії до свого народу. Дуже шкода, що такі вчинки роблять ті, кого ми з Вами вибираємо, аби вони допомагали народу покращувати життя Країни – але, маємо, що маємо. Може це така партійна політика, а може й щось особисте, але неповага не робить честі та принижує самого принижувача. Треба чути свого виборця пане депутате!
Деталі в нашому сюжеті.

Посиляння на відео з зустрічі.

gennadiy.vladimirovich
Інформагентція АНЖУР

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації