Апеляційний суд Києва сьогодні мав розглянути апеляцію на запобіжний захід генерала Ігоря Павловського. Але засідання зірвали прокурори, котрі проссто не прийшли на засідання. Наступне судилище призначили на 26 серпня

Скандальний Печерський суд присудив колишньому заступнику міністра оборони, учаснику оборони Маріуполя, бойовому генералу Ігорю Павловському два місяці арешту або 476 млн грн застави. Ця сума є захмарною для людини, котра контра навіть не має власного житла і винаймає квартиру.

У країнах ЄС, - котрих деякі «слуги» хотіли б шантажувати ядерною зброєю, якби вона була, - така сума застави розцінюється як тортури. Оскільки такі гроші звичайна людина не збере ніколи. Це спроба вибити у генерала свідчення і обміняти їх на більш лояльне рішення суду. Майже півмільярда застави - це форма тиску на генерала, аби він дав хоч якісь свідчення проти Петра Порошека.

Для порівння, мільярдеру та куму Володимра Путіна Віктору Медведчуку, якого звинувачують у фінансуванні тероризму, присудили 350 мільйонів гривень застави.

Тобто, мільярдеру-терористу 300 мільйонів, а бойовому генералу, котрий звільняв Маріуполь - 476 мільйонів. Медведчук під арештом у власному маєтку, а Павловський у в'язниці. Питання - з ким бореться Зеленський - з кумом Путіна чи з патріотом та героєм війни з Росією?

Підписуйтесь на мій ТГ-канал

gorkovenko.vladimir
Володимир Горковенко

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації