Людина це душа, вона первинна і значиміша за тіло в сто разів. Все починається в ній, все хороше і все те, що людині не до вподоби. Коли народжується дитина то тато і мама наповнюють душу дитини і своєю любов’ю, та своїми проблемами. Якщо у дитини рак, то це означяає що у тата і мами в полі теж рак, непроявлений. Вони захворіють пізніше. е. А дитина хворіє , тому що вже не витримує подвійного батьківського негативу. Лікувати тіло дитини, не усунувши причини захворювання, марна справа. А причина захворювання дитини в душі її тата і мами. Якщо через глибинне, тотальне, чистосердечне покаяння тато і мама очистять свої душі, та відповідно, душу дитини, то онкозахворювання стане непотрібним. Це все не теорія, а практика. Що таке покаяння, вам не розкаже ні один священник. Крім покаяння людині потрібно позбутися двох мерзенних звичок. Ви створені по образу та подобі Божій, це означає ви бствення по своїй суті, але не усвідомлюєте цього. Зневіра це один зі смертельних гріхів, тому що, невдоволення собою це намагання знищити в собі все людське, тіло, та своє істинне я, божественне. Якщо тато чи мама невоволення собою, бо дитина хворіє, то своїм невдоволенням вони погіршують її стан. Коли чоловік невдоволений дружиною, або навпаки, то це невдоволення так само руйнує і дитину теж. Ніякого невдоволення, ні собою, ні коханою людиною бути не повинно. Риба в океані не усвідомлює, що таке океан, людина живе в Бозі і теж цього не усвідомлює. Людина не усвідомлює для чого вона появилася на світ білий і для чого живе. Людина не усвідомлює те , шо не можна порушу вати дві головні заповіді, і порушує їх сто раз за годину… скайп igoradamovich-12, або вайбер, розкажу більше.

igor.tymruk
Игорь Тымрук

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації