site.ua
sandbox

(це також дубль з ЖЖ https://ipirano.livejournal.com/18267.html, бо на S стоїть ліміт - 1 публікація в день, а часом пре написати дві. Бо "расползлась по Украине эпидемия пісьмєнства".) Тут посилання на "нові тарифи" за газ: 1 - за сам газ, 2 - за транспортні послуги його доставки:

https://twitter.com/ipirano/status/1221468029697122306

Суспільний організм (не комунізм - не жучаче скоплєніє - колонія-"комуна" - скоріше неперервний зв'язок - "комунікація", і не ля-ля спілкування, а реальна провідність) є багатоклітинне утворення макро-масштабу, клітини якого живуть, розмножуються і процвітають за рахунок 2Ж-систем провідності (2Ж-систем комунікацій), які проводять туди - до "кінцевих елементів" - келтів, приладів всередині клітини (житлової чи робочої) щось необхідне (Ж1-половиною, її відгалуженнями і капілярами), а другою половиною, Ж2-половиною (тут 1 і 2 після Ж в індексах, але нема такого шрифту) забирають щось зайве, що залишилося після використання Ж1-потоку.

Вища філософська наука вчить, що Ж1-структура янь проводить всередину сусп. організму Ж1-потік інь (наприклад, воду), а Ж2-структура інь забирає назад в природу чи на переробку Ж2-потік янь (наприклад, помиї і сцяки). Про інь і янь-хвости різних якостей - окрема наука: інь - висхідне, янь - низхідне; інь - кислотне, янь - лужне; інь - високочастотне, янь - низькочастне; інь - легке, янь - важке; інь - прагнення до розширення, янь - прагнення до концентрації; і т.д. (інь і янь - скоріше тенденції, напрямки, бажання, стремління, ніж сталі якості. Для кожної якості, для кожного шматка її діапазону можна визначити "інь-ський" і "янь-ський" хвости. Це як намагнічення.)

2Ж-системи бувають неперервні і дискретні ("дерева бувають великі і маленькі" - вступне слово "Зєльонки" - викладачки "озеленення", після якого весь потік реготав і мовчки послав її на...) Неперервні - коли потік рухається своїм персональним виокремленим спеціалізованим руслом, в основному по трубах; дискретні - коли потік рухається окремими порціями, дискретними засобами - в вагонах, фурах, мішках, тачках, лопатах, відрах та інших "порційних" засобах пересування.

2Ж-системи (Дервосистеми) еволюціонують від дискретних до неперервних. При тому на всіх трьох поверхах провідності: речовини, енергії, інформації - починаючи з верхніх, найдешевших, найлегших. Неперервні системи провідності - в десятки і сотні разів ефективніші, дешевші, безпечніші, швидші, менш шкідливі для екології (!!!!!), ніж дискретні. Неперервний нафтопровід чи газопровід може проходити тундрами, горами, лісами, по дну морів-океанів - і ніякої шкоди не чинити для довкілля (окрім рідкісних терактів чи аварій, пов'язаних зі стихійними лихами - землетрусами, зсувами грунту, тощо). Дискретні ж - напіввідкриті - чинять шкоду для довкілля при перевантаженнях, переливах, розливах, вибухах, аваріях танкерів, при аваріях на дорогах, терактах і кражах, які стаються значно частіше, в десятки і сотні разів частіше, ніж з неперервним (трубопровідним) транспортом.

Тут відеоряд від "Еніґми" https://youtu.be/9R30petM1k0 на 1:17:00 підказує про спорідненість тяжкої дискретної бронетехніки (і транспортних засобів) - до жучачої "зовнішньо-каркасної" архітектури (чи анатомії). Так от: техніка, яку ми "маємо на сьогоднішній день" - переважно ворожої, жучачої, панцирної природи: твердий зовнішній каркас і м'яка внутрішня начинка. Техніка, яку пропонує "Макротехнічний дзен" (вищий філософський ступінь 2Ж-науки) - навпаки - внутрішньокаркасна, з твердим скелетом і еластичними пружніми зовнішніми оболонками. Вона має кращі шанси еволюціонувати у щось людське і приємне, ніж ворожі коробчасті "панцирники" - коробки на колесах.

2Ж-системи - глобальна модель, глобальна наука, дуже важлива, архі-потужна модель еволюції, яка повторюється і працює в Природі - на багатьох рівнях і масштабах організації живих організмів. Якби "перестройка" у свій час взяла її на озброєння - зараз не було би такого жахливого ретро і посміховиська, яке з нас зробили курвиві падла - великі "реалісти" всіх мастей і способів достатку.

Прийняття законів 2Ж-системної еволюції - а її закони прості, як дихання, - невіддільне від заборони кризової, провальної, три мільйони разів проклятої наркоманії тютюнової зарази, тютюнової задухи по всіх усюдах, яка деградує, знищує, збезчещує людську свідомість, вбиває безпосередні чуття - підміняє їх "умозаключєніямі" старого ретро-зразка, нап'ялює паразитичні "думкообрази" на цілком невинних людей, в основному аборигенів, які сном-духом не знали і не відчували, що можуть послужити мішенями для брехливо нагло переконаного курвивого мертвого падла.

Куриво - дуже тяжка душовбивча тема, але без відділення курива ("мухи- окремо, котлєти - окремо") не можливий в принципі ніякий розвиток, не можливе засвоєння нових знань і професій. Бо куриво замість заохочення і зацікавлення насаджує примус і дідовщину, найгірші тюремні зразки "ієрархії соподчінєнія" - і самЕ курвиве падло хоче бути зверху і всіма керувати. Але навіть будучи знизу - в ролі останнього бомжа-гниди-паразита-доходяги-алкоголіка з папіросою - воно все одно паразитує на оточенні і змушує "співчувати" фальшивому мертвому падлу, яке само себе вбиває, щоб "винудити", вирвати з кишками ваше співчуття і знищити вашу творчу енергію, зів'ялити її здоровий внутрішній тиск - вбити її тургор росту і розвитку. (Пси так відчувають «надлишок енергії» — бугор над головою — і біжать слідом з хижим оскалом, щоб його струсити і знищити)

Отож: ані вивчення, ані застосування 2Ж-науки, 2Ж-моделі провідності у будь-яких винаходах і вдосконаленнях - не можливе без відокремлення творчого процесу від процесу "здихання на публіці", яке пропонує курвиве падло. Це все одно, що помиї змішувати з чистою водою і видавати цю гнилу суміш за "життя тяжке, життя складне, життя - огого, то лі єщьо будєт!".

2Ж-наука роздається задарма - вона є на багатьох ресурсах, вона нічого не коштує, як повітря і вода. Коштує тільки Вашої уваги і Вашого зацікавлення, якого чомусь не знаходить вже 40 років. Відкриття моделі 2Ж-циклів (чи перевідкриття, бо її знали і Леонардо да Вінчі, і стародавні інки-ацтеки-майя - звідти вона, до речі і прийшла) відбулося саме вчасно - не "зарано народився" і не "запізно повідомив" - саме в 21 рік, саме від двох протилежних півкуль, бо батько народився в Америці, а мама в Польщі, але бог послав курвидло першим викладачем-куратором, котрий почав її якось по-своєму викладати в цеглинках і хитровимудруваних фразах, і тоді почалися кошмари. Хоча завдяки йому, німцеві за походженням, теорія була офіційно опублікована (депонована) у кількох статтях і отримала статус "офіційної науки". Це було на початку 80-х років.

"Перестройка" геть-чисто змела всі наукові здобутки, дослідження, відкриття і винаходи - і повернула все в імітативне фальшиве ретро, в якому ті, що були при владі, - при владі і залишилися, тільки в іншому амплуа. А для винахідницьких творчих справ гнила перестройка нічого доброго не дала - ні копійки не виділила, позакривала всі інститути і лабораторії, вивернула все в продажне ретро і на тому зупинилася.

Тепер навіть нема з ким поспілкуватися - жодних коментарів, жодного зацікавлення, кожен сидить щось довбе в своїй норі і радий, якщо йому гроші капають. А вони тепер капають виключно за продажне "щось реальне". А відкриття і науки всі послали на... - і самі туди пішли, бо тут не залишилося нічого цікавого. Я вмію робити "реальне", але воно мені остобісіло до гидкої оскоми, бо навіть нема де розвернутися - всюди кругом курвидла.

Отож, шановні, мені дійсно потрібні якісь наводящі питання, бо я не знаю, як мислите ви, але знаю, що я мислю правильно, і досить мене запихати на лаву запасних чи підсудних.

Мені не подобається те, що ви наробили за останні 40 років, бо воно йде у протилежному напрямку до того, про що вчить 2Ж-наука. Ви нищите природу, вбиваєте людей, позорите і упосліджуєте власне майбутнє.

P.S. Завтра "судитимуть" Пояркова - за правду проти тупого "президента". Він казав, що буде весело, що такого реготу на жодному сценарному шоу не було. Хотілося би побачити ще одне позорище застрашеного придурка в прямому ефірі. Але краще би Поярков поміг мені іллюструвати 2Ж-цикли, бо мене в основному трясе, коли беруся за якісь ілюстрації, а в нього з нервами все в порядку. Хіба що гнітить тупість нових "партсобраній": "Пошепталися-пошепталися - і з'їли". Думаю, на цей раз з'їдять Зеленського, бо Поярков - мудріший, і його звинувачення проти продажного підлого клоуна - більш аргументовані.

ipirano.net
Ipirano Net

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації