site.ua
sandbox

youtu.be/ac5vKpEUUWs - еврейские дивизии СС - брєд от ньюс-якоїсь там промоскальської ТРК, на який Поярков просить активно відреагувати, щоб не допустити ксенофобії і антисемітизму в Україні.

Складне питання, бо і серед українців бувають скоти і подонки, а тут явно бачимо тандем двох євреїв: "бубочку"-Зєлєнского і "папіка"-Каломойского, які узурпували 3/4 влади в Україні і роблять тупий реванш до "бєспрєдєла" 90-х з тітушками і рейдерством під протекцією продажного зрадливого уряду, з залученням до влади старих савєцких ригів, які срали на Україну і все роблять для її знищення і відкату в стан колонії совка.

З другого боку - мій вчитель по скрипці був євреєм і наполегливо готував мене до муз-училища, навіть підібрав викладача, який при належному старанні з мого боку міг довести мою майстерність до рівня Когана чи Ойстраха, але я втік в фіз-мат школу, - і від кур.батька втік, і від кур. викладачів, хоча сам тоді курив, чим і заробив страшну алергію,.. і євреї, яких я знав, навіть дуже яскраві, - були курцями.

Пізніше навіть грав на скрипці в єврейському театрі Радера в "будинку культури працівників торгівлі" у самому центрі Львова. (Режисери, звісно, теж курять по-чорному - і так видушують зі своїх гравців-акторів "чим більше експресії на сцені" - там переважно сценою був весь зал, а глядачі - як в плаваючих островах серед бурі пристрастей)..

Правда, з дитинства збереглися інші страшилки: розповіді, як євреї викрадають християнських дітей, запаковують їх в бочку, втикану цвяхами всередину - потім котять ту бочку з високої гори - і крапелькою дитячої крові з "распятого мальчіка" - як "вішенку на тортік" - прикрашають свою мацу. І ще бабця була впевнена, що саме еврейські лікарі "залікували" прадіда-священника в Збаразькій лікарні, який був здоровий, як дзвін, тільки мав цукровий діабет і потрапив туди з якоюсь дрібницею.. Діда пізніше вже москалі вбили при втечі з Кременецької тюрми - теж був священником, знав 6 європейських мов, грав, малював, був дуже м'яким і лагідним у вихованні дітей.. Пришили "врага народа", як зараз пришивають "фашистів" і "нациків".

Тактика москальні не помінялася: оббрехати, запечатати своїм брехливим "єдінствєнно вєрним і нєрушимим мнєнієм" - і знищити - або вивезти кудись подалі в Сибіряку.. Але не забуваймо, що тоді "шептунами" були теж євреї - тіпа Бєрії (там ціла плеяда кровожерів). Щось тіпа соврємєнного клоуна Жиріка, який дуже любить плюватися і обсирати всех "какіх-то нерусскіх", і "облічітєльниє рєчі" таких ораторів декому дуже заходять "на ура" - як "ну тупые" від упокоївшого душу Задорнова.. Правда, народ вже порозумнішав і не сприймає такі спічі за чисту монету..

Не все так однозначно в "єврейському питанні". Аріеля Шарона я відверто ненавидів - але не через те, що він єврей, а через те, що "білогриві" на керівних посадах - відверті Макроси - люблять наїжджати на аборигенів зі своїми "готовими ковпаками" і дусити без розбору - як в шахматних етюдах: "білі починають і виграють".

Це ще одна сторона теорії "білого і чорного" - інів і янів. Я ще в самий розгар "перестройки", ходячи по кабінетах різних білобрисих (сивеньких) начальників зі своїми пропозиціями (мої ідеї - на вашій технологічній базі) відчув їхню природу Макро (Горизонталів): мислити великими масштабами і не вникати в деталі, мати справу з людьми - а не з нюансами технологій ("Я не подивлюся, який ти інженер, я насамперед подивлюся, яка ти ЛюдинА!" - з розмови по п'янці з одним білявим начальником) - отак вони все розпродали і завалили - біляві "сивочолі" злодії-Макроси з чисто "Вітряним мисленням" в пустопорожніх зануджених прокурених головах на керівних посадах ще працюючих підприємств.

В сигаретному диму вихолощення суті і "списання" талановитих Мікросів (Вертикалів) в стічну канаву базарів відбулося шито-крито, кінці в воду. І тоді суть "білогривої вищої раси" проявилася в повну силу: тотальне Ретро, історія - фсьо, футуристика - ніщо, "працюємо на Результат" (технології до сраки), орієнтація на Ринок - на "дорогого клієнта" (роботяги до сраки - так, розхідний матеріал, "голь на видумкі хітра"), орієнтація на "розвинуту Європу" ("а шо наші можуть? - гівно можуть!" - і докажи гнидам протилежне..) - всі списані технології попердячили сюди - цілі пивзаводи на двох-трьох тягачах, якісь макаронні фабрики, любе, що "бліже к тєлу" - ходові товари на продаж..

Ну але знов-таки: хто в тому спец, хто підгрібає, що легко лежить і тіпа "нічиє"? В нас був цех пластмасових повзунків (перерізом буквою Ш для лакованих меблів: глибокі наверх, мілкі на низ), я там жив недалеко - і нервувало, що вони палять всякі відходи, "клякси", криві обрізки - і чорний дим отруйними шлейфами заповзав у вікна і труїв легені. Потім у Львові десь біля лижної фабрики побачив схожий цех - в маленькій залізній будці другого поверху знайшов начальника-єврея і розказав йому ситуацію. Дими моментально припинилися! - бо йому ж дешевше було перемелювати відходи, ніж скуповувати мішки різнокольорової "крупи", яка потім розплавляється в екструдерах і видавлюється в форми..

Так що євреї - ділові і вміють крутити справи саме в такому непримітному масштабі, починаючи з залізних будок край дороги, - саме те, що їх відрізняє від нахрапистих "крутеликів" з понтами - на мерсах і в дорогих обгортках - але "в боргах, як в шовках".. "Тіше едешь - дальше будешь", "краще синиця в жмені, ніж журавель в небі", - то якраз про "скромних євреїв". Хоча дехто каже, що їм бракує духу, що вони паразитують на "реліктовому духові оточення" і тягнуть вниз - люблять "кублитися", "кучкуватися" в усяких уютних анекдотичних клубах, організовувати "свойскіє посідєлкі" на ток-шоу, щось типу "клуб 13 стульєв" з вічною Монікою і "анєкдотамі о зайцах",.. дехто їм вмєняєт в віну, що в них нема такого пориву, как у русскіх - рвать на сєбє рубаху і плєвать в ліцо врагу: "Стрєляй, гад!", - але навіть анекдот про єврея-партизана, який зумів продати листівки замість їх просто розкинути по ближніх селах, - свідчить про таланти і хватку до грошових справ: "З миру по нитці - бідному сорочка"..

Ну не знаю, але материнська плата, куплена в одного знайомого єврейчика, знята при модернізації вишок "київстару", працює безвідмовно вже скоро десятий рік.., і скрипка Штайнера, знайдена моїм вчителем-євреєм десь в Карпатах і куплена за символічні 125 карбованців, - теж грала прекрасно (поки не віддав на ремонт одному гниді (не єврею), який на ній проводив свої експерименти.. ото шо бездухе - то бездухе, хоч і не курець, але живе в смородах при зачинених вікнах і вергає "жала жалю" на всіх і на все, і всі йому винні, такому талановитому і унікальному.. такому дорогому майстру..)

Ще був один знайомий радіомайстер Ігор Р. - симпатичний єврей, в профіль схожий на Давида, любив ритися в радіодеталях, купою згорнутих на столі, з "капітанською" люлькою в зубах, і щось витворяти.. Зробив мені ревербератор на магнітофонних кільцях - ще на першому курсі політехніки - решту апаратури "вибивали" якось по комсомольскій лінії - але потім прийшло інше курвидло після армії - і "приватизувало" всю апаратуру від "малолєток" - на весільні заробітки..

Потім, вже на архітектурі, був дуже розкішний екзотичний єврейчик, з яким ми грали якесь поппурі із симфоній і частушок на "Весні політехніка", чим шокували публіку.. Теж курєц з жовтими зубами,.. але пізніше все кинув к чорту мать, зняв якусь квартиру (чи дєвочку з квартирою) під склепіннями на Вічевій - там нічого не було, тільки рояль, їздив в Карпати за натхненням - і витворяв якісь композиції - а потім став бас-гітаристом "Братів Гадюкіних".. Пам'ятаю його напис "per anus ad astra" на одних таємничих дверях на старих дахах, де пізніше за дивним збігом обставин довелося навіть жити..

ipirano.net
Ipirano Net

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації