AB InBev Efes Україна випускає новинку в лінійці «Старий мельник з діжки М'яке». Тепер «Старий мельник з діжки М'яке» доступний в жерстяній банці 0,5 л.

«В наших проєктах та інноваціях ми завжди слідуємо за бажаннями споживачів, тому представляємо Старий мельник з діжки М’яке у жерстяній банці. Цей формат набуває популярності, особливо влітку. Він зручніший для транспортування, тому стане приємним доповненням до відпочинку на природі та містом, який так полюбляють українці», – розповідає директор з маркетингу Анна Руденко.

Пиво «Старий мельник з діжки М'яке» містить всього 4,2% алкоголю і має легкий освіжаючий смак з тонкими нотками солоду і приємним післясмаком. Особливість виробництва даного сорту – використання 100% солоду, що надає пиву особливий аромат і м'якість смаку.

Оригінальна упаковка стилізована під вітряк. Її стримана елегантність передає дух бренду і його преміальність. Шукайте нову жерстяну банку 0,5 л. «Старий мельник з діжки М'яке» на полицях магазинів.

Нагадаємо, що нещодавно компанія AB InBev Efes Україна запустила нову лімітовану серію банок пива Staropramen, присвячену Празі та музиці, з джазовим плейлистом до 10-ї річниці Leopolis Jazz Fest.

julie.sokolan
Julie Sokolan

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації