site.ua
член клубу


Зліва направо:
- Олександр Солонтай - свого часу консультант десятків мерів та нардепів, автор 10 популярних практичних посібників в сфері місцевого самоврядування, сьогодні - голова політради «Сили Людей»
- Наталія Веселова (Наталья Веселова) - співзасновник батальйону «Донбас», його честь і совість в найкращі часи, найдієвіший нардеп у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб
- Роман Михайлов - кандидат економічних наук, агропідприємець з двома вищими освітами, викладач вишу
- Ksenyia Gnatovska - психолог з 27-річним стажем, коуч Європейської асоціації коучингу (Дюссельдорф, Німеччина)
- Ostap Yednak - автор і співавтор 99 парламентських законопроектів, Секретар Комітету ВРУ з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

І повірте, цим людям не «нема чого робити».
І вони не просто «вирішили хайпанути».
І вони не «рвуться до корита за будь-яку ціну».
І їм не прям щоб дуже хотілося робити це фото. А декому геть не хотілося ;)

АЛЕ!
Сила Людей вирішила все ж поборотися на цих виборах.
Хтось вірить, що ми не маємо право згаяти навіть мінімальний шанс завести до парламенту хоча б невеликий відсоток притомних і фахових людей, а їх є у нас.
Хтось, як я, більш прагматично бореться за шанс отримати реальний чесний ресурс для потужного ривка в розвитку партії. Щоб показати дуже реальний результат на місцевих виборах 2020. Щоб бути значно краще готовими до ще одних позачергових виборів, які, я абсолютно не здивуюся, будуть за рік-два. Щоб, врешті решт, таки продемонструвати вам всім, що в Україні можна побудувати справжню партію. Бо ж без цього у нас, у країни нічого не вийде…

І що, питає дехто, для цього «всє мєтоди хороши»?

Звичайно, ні. Але я, хоч вбий, не бачу нічого поганого в цьому конкретному методі. Нам треба було терміново гучно увійти в інформаційне поле, а щоб це зробити є не так багато способів. Повірте, інші значно більш безпринципні, провокативні чи злочинні. Мені смішні реакції демонстративно "шокованих" людей. На будь-якому пляжі чи в басейні ви бачите значно більше Але ви поговорили про нас і розповіли своєму колу спілкування. Дякуємо, дуже дякуємо (с).

Так, ми отримали досить багато негативних реакцій. Але переважна більшість з них від фанатів чи прихильників різних партійних проектів. Тому - то геть не є біда. Всі ці негативні коментатори і так за нас би не проголосували. Значно більше людей згадали про нас чи взагалі вперше почули. І тепер придивляються, що ж то за «Сила Людей». І ми зараз наполегливо працюємо, щоб пояснити, що то і навіщо. (Якщо пропустили, то ось тут ЧАСТИНА ПОЯСНЕННЯ) Працюємо в жорсткому цейтноті і в режимі нехватки кадрів і ресурсів. Працюємо, бо не бачимо іншого варіанту - вибачте, але тут виходить пафосно - як змінити країну.

І так, можете вважати, що я теж там голий з плакатом. Можете проржать, написати високопарний пост, прєдать анафємє, виключити з друзів чи що там у вас ще в арсеналі ))
Але краще дайте грошей. Якщо готові – маякніть, розкажу як ;)

І так, я, якщо буде треба, піду у виборчий список Сили Людей. Не тому, що хочу до ВР, у нас туди є більш підходящі кандидати. А тому, що іншого середовища, яке має шанс добудувати дійсно стійку політичну інституцію, я досі не знайшов.

juliy.morozov
Юлій Морозов

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації