site.ua
член клубу

Вчора Кравчук, після того, як сумлінно виконав поставлене завдання, зі скошеними до носу, від постійної брехні, очима, випхався до преси: "Вибори проводити треба, тому що вибори проводити не можна". Якось не дуже цього разу в нього між крапельок виходить. Костурбаті намагання увійти вдруге в річку влади виглядають потворно.

Якщо не торкатися політичної складової цього питання (без мене є кому експертирувати), а подивитися з нашого, українського боку, то рішуче "ні". Мої друзі та я стільки вклали своїх особистих сил в те, щоб була Україна, що ми не згодні, щоб протеже Кравчука якось впливали на наше життя. Серед моїх друзів ті, хто зустрічав в 14му моряків з Криму, зупиняв сепаратизм 2го мая, ті, хто підтримує поранених в шпиталі, ті, хто плете маскувальні сітки, ті, хто не припинив допомагати Армії, а також ті, хто воював та воює на Донбасі. Мої друзі та я, а з нами усі ті, з ким ми були на Марші, ті, хто не дивився шабаш головолодьки, не бажаємо бачити відвертих сепарських представників у влади, там такого лайна вже досить.

Кравчук зовсім старий, навіть, для мене зовсім старий (Господи, прости, що скажеш, казала моя баба Вася). З минулого він пам'ятає, як за совєтів у пісні співали "Старікам візьдє у нас пачьот", от його і пре. Ніяк комуністичне минуле, в якому треба підтримувати лінію партії, не відпускає. Витягли цього хитродупого тому, що йому вже немає чого втрачати. У діда і так склероз мозку, а тут ще і маску йому вдягнули так, щоб кисень геть не потрапляв бідосі. Он як гумкою ніс перетягнуто! Що можна чекати від старого, коли мозок не працює? Чи він іншим місцем думає?

lite.point
Lite Point

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації