site.ua
член клубу

А тут у нас з ЗЕ просто бінго!

Знаєте, на чому тримається вся ідея захисту Заходом України, введення санкцій, відповідно - певної втрати бізнес-інтересів? Правильно, на тому, що саме расєя на нас напала, ми жертва, ми - відбиваємося.
Які заперечення расєї? Правильно, "на Украине гражданская война, пусть между собой договариваются".
Тому у нас не може бути жодних офіційних переговорів з різними попочлєнцями і не було протягом цих років.

Що треба зробити умовному Зеленському на посаді Президента, щоб це все зруйнувати? Та взагалі майже нічого! Йому навіть нічого майже не треба говорити!
А просто один раз поїхати "пагаваріть" на окуповані території, цим легітимізувавши народнає апалчєніє даунбаса, тобто - "гражданскую войну". Пізніші пояснення "ви мене не так зрозуміли" не пройде.
Захід полегшено видихне і скаже "самі розбирайтеся, а у нас тут з Москов бізнес". І тоді велкам ту зе юесесар.

І тут - що ж ми бачимо? Передрук на сайті Нового Врємєні інтерв'ю Лещенка - радника Зеленського - виданню Новая газета.ру (РУ(!!!!). Причому на НВ воно скорочене, а от в оригіналі є забавне речення -
"Ну и конечно есть место и для здорового авантюризма. Вот я сейчас спонтанно подумал, сидя тут за столом, что следующий президент на волне популярности мог бы посетить оккупированные территории. Вот это был бы ход, это был бы сигнал!"

Все інше, що в інтерв'ю є про "непроросійськість" ЗЕ - можна не читати.

Давайте далі будемо себе заспокоювати, що "він не зможе нічого антиукраїнського зробити - буде Майдан, йому ніхто не дозволить". Ага. В США з їхніми серйозними інституціями досі з Трампом собі ради не можуть дати - робить часто, що хоче. А у нас про інституції мовчу.

maksym.kolyba
Максим Колиба

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації