Такий футбол нам не потрібен!)

(Найцікавіше те, що й Порошенку теж…)
Так, у Дніпрі запахло Порохом. Воно, звісно, тут ним тхнуло і раніше. Але зараз якось особливо гидко та принизливо для мешканців Дніпра та області.
Принизливо тому, що заради додаткових (і немалих!) голосів на виборах пан Президент купив нашого мера тим, що подав на розгляд до Верховної Ради проект про змінення назви нашої області на Дніпровську. Яке він має відношення до нашого краю? Хіба таке, що назву Дніпровська хоче Філатов, який має забезпечити максимальну кількість голосів адмін.електорату на виборах Президента.
І тут, в цьому контексті, йдеться навіть не про те, яка назва краща, і яка більше подобається тим чи іншим мешканцям нашої області - Січеславська чи Дніпровська. Тут ключове – НАШОЇ! Так, саме нашої! Тож, тільки ми самі маємо вирішувати як нам називати свою область! А не слизький договорняк між Філатовим та Порошенком!
Але кого із них цікавить наша думка? - На кону другий термін Гаранта..!

Ще один «хабар», який Порошенко заплатив нашому меру – це «конвертик» з великими грошами, і маленьким дописом, типа – «кошти на аеропорт». Там міг бути інший допис, наприклад – «кошти на Набережну-2». Форма цього «допису» геть не важлива. Бо тут ключове – зміст…(!)
Отже ми всі розуміємо, що той аеропорт «будуватиметься» так само як і Набережна, міст та метро…
Але скоріш за всього – ще гірше, тобто – ніяк. Тож, наші гроші підуть в черговий раз в кишеню (не)нашому меру…
(І думаю, не варто тут нагадувати про те, що Порошенко постійно закриває очі на ту одержимість, з якою розкрадається місцевий бюджет, адже вже зовсім скоро він отримає зразкове для нього голосування від мерії міста...)

Але найцікавіший подарунок ось який! Чи не викликав здивування той факт, що у Дніпропетровській області – форпості України – не було запроваджено воєнного стану?
Так, це для нас дуже добре! Але…!
Але наша область повинна була першою потрапити під цей статус! Бо поруч війна! Бо саме Дніпропетровська область межує з «сірими» зонами АТО! Бо в сусідній Донецькій області росіяни вже давно захопили всю інфраструктуру, території, та душі наших співвітчизників. Тобто, там хоч і фейкові республіки, але ж вони проросійські! А скільки там ворожої техніки, яка у будь-який момент може розгорнутися у бік саме Дніпра – омріяного ласого шматка для ворожої країни!

Але Дніпропетровська область лишилася вільною від воєнного стану. Петро Олексійович не вважає це потрібним… І цьому є причина - банальна та ганебна для нас, мешканців Січеславщини. Бо президентські вибори в Дніпрі мають відбутися дуже спокійно, без шуму та пилу, без «майданів» та страйків, без мітингів та обурень суспільства. А головне – проголосують як треба, як треба Петру Олексійовичу!
І тут він правий, бо мер Дніпра Філатов зробить все для того, аби наступним Президентом став саме нинішній Гарант. Вже робить! - багато чого для нас ненависного, але корисного для президентської «справи».

По-перше - і це головне – ставка йде на адмін.ресурс, який в такій великій області, звісно, чималий. По-друге, немаленькою складовою цього «ресурсу» є «мертві душі», які офіційно числяться у бухгалтерії міськради та купи КП, але фактично там не працюють, замість них зарплатню отримає «хтось» інший… Звісно ж, що всі ті «працівники» «проголосують» за Порошенка.
Далі - підприємства, які годуються з міського бюджету, тобто фірми, фірмочки та конторки, які є постійними переможцями тендерів в міськраді, і які голосуватимуть хоч за царя Гороха, аби тільки вічно отримувати з цього немалий зиск. І це - багатотисячна армія електорату саме нинішнього Гаранта, бо цього хоче мер Філатов, який дуже щедро підгодовує місцевих "сиріт"!

Думаю, що тут зайвим буде нагадувати про ще одну цікаву «армію». Це «армія» освіти, тобто, освітніх працівників, які окрім того, що самі будуть вимушені голосувати за Порошенко, вони ще й вимусять до цього батьків школярів. Власне, там вже почалася передвиборча, саме порошенківська(!), кампанія - з відповідними, ганебними для вільних людей, результатами.
Тим більше, що заступник Філатова – пан Шикуленко – це головний БППешник нашої області. Тож у сфері освіти все вже давно поставлено «на конвеєр» відповідної партії, отже теж буде без шуму і пилу, на користь Порошенку.
І так далі… Всіх підступних методів нашого мера в одному пості не перелічити…

Хочеться лише зупинитися на одній цікавій деталі, яка може перекреслити всі сподівання нашого Гаранта.
Справа в тому, що наш мер, аби завоювати прихильність Президента, похвалився що в нього (у Філатова) у Дніпрі 60% прихильників! Звісно, Порошенко цим зацікавився, бо прихильники Бориса Альбертовича «повинні» проголосувати саме за того кандидата, на якого зробить ставку їхній «кумир»… Але насправді цих омріяних мером відсотків немає і 20 (я так думаю, що навіть і 15 не набереться).
Тобто, Філатов вчинив з Петром Олексійовичем так само, як завжди вчиняє із мешканцями нашого міста, а саме – відверто збрехав! А Порошенко повірив. Майже смішно.

Отже, з таким рейтингом як у мера Дніпра, розбіг Гаранту не взяти… Хіба що спробувати буцнути «м’ячика» на пару-тройку метрів – типа для розваги адмін.електорату, якому теж не дуже то потрібен той «футбол».
До речі, сьогоднішня «гра у футбол» Президента з 6-річним хлопчиком нагадала цікаву картинку, яку ми спостерігаємо на протязі останніх трьох років… Різниця тільки в одному – наш «хлопчик», на відміну від юного спортсмена з фото, ніколи не стане футболістом.
І якщо вже рейтинги у обох «гравців» опинилися приблизно на одному дуже низькому рівні, то їхня «гра» провалена від самого початку…
А відтак у мешканців нашого міста та краю є сподівання на те, що справедливість все ж таки має взяти гору.
Час покаже… Тут головне бачити правду, та завжди лишатися собою.

P.S. Питання, звісно, риторичне – чи не про ці «армії» адмін.електорату, які йому готує мер Дніпра, згадується на плакатах Порошенка?

maria.solomonova
Maria Solomonova

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації