Під шумок передноворічних клопотів, коли увага українського народу переключилася на святкові подарунки та насиченість Новорічного столу, влада вирішила пробити чергове дно, опустивши нашу країну до «пункту», який не перетнула жодна країна світу, навіть найвідсталіша.

А тому хочеться звернути увагу на «страви», які нам приготувала влада до святкового столу саме під бій їхніх курантів о півночі Новорічного свята.
«Найсмачнішою» виявилась страва із знехтування Закону, передбачаючого довічне покарання за масове вбивство людей, який вона злочинно замінила на вигаданий «обмін», суть якого, за правилами, має бути лише між полоненими.
Тобто, пішовши на примху вождя держави-окупанта, українська влада проігнорувала стаю Закону про теракт, тим самим не тільки зрадивши загиблим українцям і їхнім родичам, а і порушивши статтю Закону про державну зраду.

Окрім обміну вбивць-беркутівців, за підготовкою якого слідкує вся країна, нам приготували ще й обмін харківських терористів, яким (як і беркутівцям) цілих п’ять років не могли винести вироку. Нібито навмисно їх готували для сьогоднішнього злочинного обміну – дуже «вчасного», за всіма показниками…
Приголомшила промова адвоката цих харківських нелюдів – «Цим рішенням (рішенням обміну) ми виконуємо міжнародні домовленості.
Про які саме «домовленості» йдеться? Схоже, що саме про «нормандські», де за «зачиненими дверми» залишилися спілкуватися два партнери по бізнесу (українського і російського), «домовленості» яких підтримали та зафіксували під грифом «секретно» наші міжнародні «брати».

Згадалася пред’ява до Звіробій та Фединої, яким «шиють» державну зраду та замах на вбивство лише за те, що вони БАЖАЮТЬ.
І що? Я теж БАЖАЮ! Багато хто БАЖАЄ! Дуже багато…! Але поки не було дійства, всі бажання дорівнюються лише бажанням.
Проте, за вже скоєне масове вбивство та тероризм в Україні передбачений «обмін між полоненими», на який наполягає ворог всіх українців – кремлівський покидьок! – бо саме він є замовником і вбивств, які вчинили беркутівці на Майдані, і терактів (масових вбивств), які скоїли харківські потвори.
До сьогоднішнього Новорічного столу ще б треба додати вінегрет із «посадкою» невинних людей по «справі Шеремета», але це довга «цікава» історія, яка потребує окремого допису, то ж далі буде…

Але лишився ще «десерт», який потребує принаймні коротенької уваги.
Днями, в незалежній(!) Україні, на науково-практичній конференції, присвяченій діяльності кремлівського ката - Сталіна, голові Українського інституту національної(!) пам'яті було вручено медаль «До 140-річчя Сталіна»…
Подібного не дозволяв собі навіть прокремлівський Янукович! А ці, «найновіші», схоже, втратили не лише совість, а ще й почуття самозбереження…
І тут, замість слова «завіса» хочеться закликати всіх українців до захисту НАШОЇ нації. Бо якщо не будемо відстоювати СВОГО, доведеться захищати ЧУЖЕ. І тоді замість наших Героїв станемо шанувати огидні рила кремлівських вождів всіх часів…

Саме сьогодні наша УКРАЇНСЬКА нація потребує на підвищений рівень захисту та найвідданішу підтримку, бо буряти країни-окупанта, на жаль, вже поставили Україну на коліна, примушуючи нашу владу їсти кремлівське лайно, на яке вона погодилася у відповідній принизливій позі.
І ми їм смачного бажати не будемо.
Лише собі побажаємо залишатися українською нацією, яка обрала собі за лідерів не кремлівських катів, а справжніх синів України, борців за свободу і незалежність – Бандеру, Шухевича, Стуса, Лук’яненко, Чорновола …

Першого січня, вже за українською національною традицією, вшановуємо одного із видатних лідерів української нації – нашого провідника Степана Бандеру.
Від його імені шкварчить у дрібних мізках кремлівських царьків. Від його імені руйнуються всі ворожі плани московських карликів. Під гаслами з його ім’ям українці невдовзі здобудуть перемогу. Справжню. А не принизливу капітуляцію, яку нікчемна влада намагається прикрити «міжнародними домовленостями».
Бо наш Бандера для України буде завжди символом перемоги.
А відтак, його вшанування у День його народження піділлє скипидару під хвіст кремле-мокшам, наблизивши українців до справжньої мрії – мрії бути незалежними від примх кремлівських вождів.
Шануймося, націє! Приходимо 1-го січня, о 18-00, до Парку Ракет (у Дніпрі).
У інших містах України – уточнюйте! І не сидіть сиднем, чекаючи поки хтось здобуде для вас перемогу!
Пам’ятаймо – НІХТО ОКРІМ НАС!

maria.solomonova
Maria Solomonova

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації