Коронавірус по-українські: у олігархів великий шабаш, народ у заручниках, а єдиним джерелом епідемії є президент (в прямому смислі слова).

Почнемо з того, що всі зрадницькі закони, проти яких виступає українське суспільство, зелена влада намагатиметься проголосувати саме під час епідемії коронавірусу, впродовж якого буде введено не лише «надзвичайна ситуація», але і «надзвичайний стан».

Зе-влада дуже добре розуміє, що українці не дозволять ані земельного кишенькового бізнесу, ані здачі інтересів Держави (тобто, капітуляції), ані відмови допомоги МВФ, яка врятувала б стан економіки країни, і яку чомусь(!) не хочуть приймати слуги Коломойського.
А тому всі небайдужі до долі України вийдуть на площі з протестами!
І байдуже, який буде «стан» запроваджений – коронавірусний чи сцикливо-зелений! Головне – українське суспільство ніколи не буде повзати на колінах! Ні перед ким! І ні перед чим…!

Тож, провокуючи український народ своїми зрадницькими діями на масові протестні заходи, зелена влада (а саме, Президент) наражає його ризику зараження смертельним вірусом, і при цьому ще й погрожучи штрафами та кримінальною відповідальністю!
Отже, на питання, хто на сьогоднішній день є єдиним джерелом поширювання вірусу, відповідь - президент, і вона повністю відповідає українським сумним реаліям.
В принципі, у цьому поясненні присутня відповідь і на те, чому український народ є заручником всесвітньої епідемії, але це ще не все…

Як ми всі бачимо, український народ є ще й заручником тотальної провладної брехні!
А саме, за майже 10 місяців свого існування зелена влада настільки забрехалася, що суспільство вже розгублюється навіть стосовно таких серйозних речей, як всесвітня епідемія коронавірусу.
Тобто, ми вже перестали розуміти – де правда, а де брехня, особливо з огляду на те, наскільки підступно зеленсько-коломойські служки використовують цей вірус у напрямку власного зиску.

І це стосується не лише приймання зрадницьких законів, які під шумок вірусу намагаються порішати «зелені». Ми ж бачимо, який мародерський рух захопив всю провладну верхівку! Справжній шабаш мародерства панує у владі! Саме зараз, саме під час хаосу та залякування можна чинити їм будь що!
«А ви, народне «бидло», мовчить, не висовуйтеся, та дотримуйтеся карантину! Бо всім вам буде біда – і від зараження вірусом, і від порушення карантинного стану!»

Отже, підсумовуємо.
1. Народ на протестні мітинги вийде! Його не залякає ані загроза зараження вірусом, ані загроза провладних катів!
2. Українці вийдуть на мітинг, який буде спрямований не лише проти підписання капітулянтських мінських угод, а ще й проти дерибана землі! А також, проти тотального мародерства у владі.
3. Український народ ніякий «вірус» не поставить на коліна – тим більш, зелений… Бо йому краще вмерти стоячи, аніж жити повзаючи – як це робить зелена влада перед ворожим кремлем!

І наостанок. Це дуже важливо!
Коронавірус – це насправді дуже серйозно. Не треба применшувати загрози, яка нависла над всім світом, обґрунтовуючи це тим, що у нас, мовляв, не розкішна туристична Італія, до якої паломництво туристів, а велике «село», до якого туристи не їздять, а відтак - не приносять зарази.
Може й так, це село. Але не забувайте, що на відміну від цивілізованої Італії - там де існує страхова медицина, а уряд не влаштовує геноцид своєму народові через відверте мародерство – в Україні всього цього немає! Бо в нас все навпаки, тобто, медицина на нулі, мародерство - на 100%-й висоті.
Це розуміє і наша зелена влада, яка зараз своїми діями штовхає українців у прірву, по всіх напрямках – і у сенсі зараження на вимушених мітингах, і у сенсі невиліковності через відсутність належної медицини, і в смислі мародерства, яке призводить до руйнування навіть маленького шансу виживання…

І буквально одна фраза на адресу зеленої влади!
Не знаю, чим закінчиться епідемія, і скільки нас залишиться після того пекла, яке ви нам влаштовуєте!
Але вас при владі не залишиться жодного! Це вже точно!
Бо Україна для українців понад усе!

maria.solomonova
Maria Solomonova

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації