site.ua
член клубу

Досвід - велика річ. Зробити щось вперше завжди важко, вимагає багато часу та зусиль, і часто-густо кінцевий результат взагалі не гарантований.

Використання попереднього досвіду набагато полегшує будь-яку задачу. А якщо це чийсь інший досвід, то взагалі чудово - можна вчитися на чужих помилках і гарантувати результат. Бери й копіюй, суцільний плюс, з якого боку не подивишся.

В такий спосіб, наприклад, дуже добре малювати картини. Що й казати про таку важливу задачу, як підняття з колін зруйнованої держави, підло та підступно позбавленої належного їй місця в світі.

Тут використати попередній досвід не те що добре - це взагалі те, що лікар прописав. От наприклад. Є велика держава на півночі, економіка якої потерпає від численних санкцій та репарацій, несправедливо накладених західними ворогами як результат програної війни. Її населення пам'ятає про минулу велич та з сумом дивиться на території, що тепер є іноземними, та їх братські народи, які нещодавно були у великій сім'ї, а нині страждають під п'ятою іноземних політиків. Деякі території вже повернуто, але ще більш залишилося.

Тобто у суспільстві вже є запит на націоналістичну, жорстку політику, і єдине, чого не вистачає - це гідного лідера. Старі лідери вже давно забезпечили свій добробут і домовилися про недоторканість, і тепер ховаються по резиденціях, намагаючись уникнути великих рішень і можливих втрат рейтингу. Поліція не має жодних обмежень і тому лютує, жбурляючи за грати будь-яких опозиційних політиків, у тому числі молодих лідерів, надію нації. Саме час чомусь статися, егеж?

І це я, якшошо, про Чехословаччину та Судети - але як же ж воно нагадує РФ зараз! Ми й не помітили, як росіяни перетворилися на нацистів - але вони, мабуть, і самі не помітили. Здається, вони завжди такими були. Можуть повторити, людожери бісові.

Але пробачте, нацисти вже були, термін вже зайнятий. Пропоную називати їх кацистами, а ідеологія - кацизм. Коротко, легко запам'ятати, звучить схоже на вже розкручений бренд.

Виходячи з того, що вони копіюють минулі події, сподіваючись уникнути вже відомих помилок, можна приблизно передбачити приблизні терміни та дати.

Молодий лідер просидить у тюрмі або засланні близько року, потім вийде. А вже хто той лідер буде - Навальний або ще якийсь Сурков - взагалі неважливо. Коли ми побачимо створення народно-демократичної партії, будемо знати, що на створення штурмовиків Рема з Нацгвардії піде ще рік-два, на повне захоплення влади з подальшим винищенням штурмовиків та заміною на повноцінне гестапо - ще зо два роки, на підготовку до великого аншлюса братнього білоруського народу - ще півроку-рік.

Добре тут те, що росіяни аж ніяк не ті нацисти, руки в них ростуть з дупи. Захопити вони щось можуть, але контролювати - ні. Також США та Європа добре знають історію і бачать, що перед ними. Дуже швидко в кацистів все розвалиться, але перед цим ще може бути багато крові.

Також дуже добре те, що ми все це розуміємо. Тому:

Поборемо!

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації