site.ua
член клубу

Саме так. Під час пандемії "держава в смартфоні" перестала виходити на зв'язок. Сайт Міністерства охорони здоров'я України на разі не працює:


У Фейсбуці вони коментують , що сервер не працює, буде завтра по обіді, і вважають, що це нормально. Це у той час, коли усі сервіси перейшли в онлайн і бізнес вважає, що кілька хвилин простою їхнього сайта - це чутливі репутаційні втрати. Це під час пандемії, коли мільйони наших громадян чекають на офіційну інформацію і подальші рекомендації щодо поточної ситуації. Ну, мабуть, діючий склад МОЗ вважає, що репутації в них нема як такої, тому і втрачати, власне, нічого.

Але нагадаймо, що це той сайт, який був створений за допомоги Мінцифри і його поважного очільника Михайла Федорова. Того самого Михайла Федорова, міністерство якого створило наш улюблений додаток "Дія" і усі наші найулюбленіші фішки на кшталт "Дій вдома" для того ж МОЗ.

Того самого, який вважає, що роль кібербезпеки трохи перебільшено . Того самого, люди якого не зливали з додатку "Дія" базу 26 мільйонів водійських посвідчень для подальшого перепродажу. Чи йдеться у цьому випадку мова про якусь репутацію - теж на разі невідомо.

Здається, що цей Кабмін, його інформаційна підтримка та його творці - Єрмак та Зеленський, напрочуд варті один одного. Це дуже креативні люди. Коли вже здається, що дно пробите і здивувати нас вже немає чим, їм знов вдається утнути щось ще більш безглузде.

Ну а нам своє робити. Бережіть себе та своїх рідних, носіть маску і не голосуйте за популістів.

Поборемо!

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації