іран погрожує заблокувати експорт нафти у відповідь на вихід америки із ядерної угоди. про що це свідчить? про те що іран ганебно хотів вкрасти гроші у заходу, прикрившись мирним атомом аби так само як сам захід красти гроші у світової спільноти.

тегеран хоче будувати ісламську тиранію, - в цьому немає сумнівів, та чому вашингтон може будувати свою тиранію, а іран не може? так само думають і терористи: чому політики вбивають мільйони людей, а нам не можна вбити навіть декілька тисяч?

у відповідь на іранську ядерну програму вашингтон ввів санкції. та чи може саме така поведінка гегемона стати ключем до подолання воєн та смертей? очевидно. ні: малі країни хочуть рівноправності та влади і придушення впливу їх стане для світу катастрофою, бо не можна в умовах конкуренції стати стіною котра розділить кращих людей на гірших: це нонсенс коли світ бачить що вашингтон застосовує свою армію задля того аби керувати світом, а малі країни котрі хочуть просто вижити змушені ставати на коліна аби благати американців їх не вбивати. тож саме до війни все рухається аби стати частиною розвінчання міфу про демократію на заході: там немає ніякої демократії, там просто олігархи купили собі суспільство та пресу та стали диктувати всім іншим свою волю. це ж відбувається і в східних країнах, - там олігархи можуть мати всю повноту влади, бо саме таку політичну конструкцію збудвали самі американці там...

чи може зараз іран змінити свою поведінку та змусити америку до переговорів? не можуть. трамп хоче не домовленостей, а диктату вашингтона, - тож вашингтон прагне не просто змусити іран перестати виробляти ядерну зброю: він хоче аби іран став колонією вашингтона та став слугувати вашингтону в системі американської тиранії у світі.

америка це країна, котра стала домінувати у світі за рахунок того що там є закон. тож малим країнам слід не будувати шантаж америки, а навпаки: мирно вести себе задля того аби мати гроші задля інвестицй котрі можуть наблизити ці країни до американської могутності, - та не можна просто хотіти грошей від америки інакше ми все знищемо: така політика іде лишень на користь самої америки котра може опинитися в опозиції, будучи лідером. і тоді весь світ стане на сторону вашингтона що може знову послабити інші центри влпиву на землі. тож лишень грунатція своєї сили на рахунок зчиненя впливу на людство може дади новим країнам енергію задля спасіння від тотального домінування америки, котра приймає в себе величезну кількість сил задля розбудових своєї імперії, котра сильнішає віж шантажу та криз, приймаючи в себе всю силу людей що хочуть спасіння життя на землі, а не просто слугуванню смерті судного дня.

та все ж судинй день наступає і він може принести багато сюрпризів. один із них це еволюція свободи на східних рубежах світу котра стає поворотним моментом спасіння цих націй задля того аби світ мав не одну точку росту економіки та цивілізації, котрі можуть зберегти конкуренцїію задля розвитку науки та філософії, котрі повинні принести людині нове світло життя...

mihaylo.antonishin
Михайло Антонишин

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації