Нікі Хейлі заявила що Путін ніколи не буде другом Америки. Очевидно: її вустами говорив сам Трамп. Та чому до антиросійського Трампа ставляться як до проросійського? Бо є бажання зупинити переформатування світових процесів на користь більшості людей, а не лишень еліти. Еліті вигідно аби Трамп просто мирно вів переговори із Путіним та став членом пулу лідерів котрі хочуть грати роль влади, не піклуючись про людей, а просто виступаючи говорячою головою як це робив Обама, - немає ніяких інтересів націй, є просто бажання служити крупному капіталу, котрий має отримувати великі бариші від своєї діяльності, а політики мають бути шоуменами котрі мають просто говорити людям те що чернь бажає почути: це немислимо та злочинно! Не може Трамп бути просто політиком котрий має законсервувати ситуацію аби олігархи могли мати владу над людиною що стала просто покорятися владі медіа та її гіпнозу, - тож Трамп став піклуватися саме про Америку, котра є не колективним Уолл-стріт, а всіма людьми, котрі хочуть розвитку та миру.

Китай став вводити мита на товари Америки у відповідь. Це початок нової торгової війни, - та чи може президент Америки її не розпочинати якщо Америка близька до дефолту? Всі кредити ФРС це повішання американського народу котрий прагне вийти із кризи та не може, бо його політики не хочуть бути державними діячами, а хочуть просто вести шоу про фейкове вирішення проблем людей: політики саме мають вирішувати виклики перед нацією, - і Трамп тут дуже активно став слугувати інтерсам Америки, та чи може Китай, котрий став викуповувати облігації Америки аби підкорити собі цю країну не чинити опору діям котрі послаблюють його фінансову перспективу? Звичайно, ні: і Китай також вводить контрміри задля того аби заробити додаткові гроші на америанцях... Тож світ вслід за Америкою стає дуже жорстоким, - немає ніяких планів щодо зменшення тиску на інших гравців, є лишень бажання виступити в ролі лідера, котрий може перемогти кризові явища: так, Америка це найбільший покупець товарів із Китаю, та чи дотрмуються китайці інтелектуальної власності? Чи вони просто крадуть у американців всі розробки аби стати новою Америкою та посунути Вашингтон від ролі світової держави? Та тут є інший сенс у цих словах: чи може Китай виступити гарантом світового порядку якщо він зосередився лишень на економіці та не цікавиться політичними проблемами світу? Не може. І тут Вашингтон не замінний - не може ще людина позбавитися ролі опікуна Америки котра стала вирішувати проблеми світу своїми зусиллями. Та чи не стала Америка надто втручатися у внутрішні справи світу? Стала і це очевидно.

Зараз лишень сам Вашингтон може поставити себе в ролі лідера котрий може позбавити світ ілюзій стосовно того що Америка може всіх врятувати своєю мораллю - не може: це просто тест, чи здатен Вашингтон зараз лікувати світ задля миру та безпеки? Не може. Не може, бо світ став надто зацикленим на власних прболемах і ніхто не може зараз сказати що Вашингтон готовий продожвувати роль світвого лідера, - Вашингтон слабне бо він бідніє та стає лишень зоною підвищеної териростичної загрози, тож Китай може скористатися можливістю замінити Америку та чи може Пекін стати фундаментом нового світового порядку? Не може, бо він не має ідеології, а комунізм це вже релікт минулого. Тож людина чекає на свого нового спасителя, а його немає. Є Америка, котра хоче аби світ став ділитися своїми доходами отриманими від співіробітництва із Вашингтоном, - тож людина має ще й віддавати Америці те що та і так бере за допомогою долара: немає зараз ніяких економічних систем, котрі бине були підконтрольні Вашингтону тож людина винить саме Америку у бідності та стражданнях, та сама Америка вмирає, бо всі вмирають...

mihaylo.antonishin
Михайло Антонишин

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації