Лідер терористичної організації ХАМАС відвідає Росію. На фоні саме такого розвитку подій дуже лицемірно виглядає позиція Путіна щодо "боротьби із тероризмом", - немає ніякої російської боротьби із тероризмом: це Путін створив Ісламську державу аби натравити її на Америку, і саме зараз Путін разом із ХАМАСом планують нові тератки проти громадян світу. Ханія стане домовлятися із Путіним про створення нової вісі терористичних груп котрі будуть вбивати мирне населення Заходу аби залякати активістів та стати власником західних грошей: після того як російське КГБ на чолі із Путіним влаштувало теракт 11 вересня стало ясно - росіяни хочуть разом із мусульманськими терористами захопити владу над Заходом аби розпочати процес війни та терору по всьому світу щоби зупинити пробудження та просвітлення громадян світу. Вслід за пробудженням та просвітленням людей настане неминуче питання - а що робити із бандитами у владі котрі хочуть і надалі обманювати нації аби залишитися при владі та стати власниками рабів? І на це питання є відповідь у американців - перемогти терористичну владу Путіна котрий зараз став гарантом влади деспотів що чинять свої звірства аби зірвати процес визволення людства із-під влади сталінської машини репресій та воєн.

Навіщо лідер ХАМАСу Іслам Ханія відвідає Москву? Аби створити нову структуру терору щоби залякувати людей та стати джерелом нової війни на теренах Землі. Іншого пояснення немає - після того як злочинна ООН відмовилася засудити терористів із ХАМАСу стає очевидним - це Англія та Москва прагнуть фінансувати мусульманських терористів аби контролювати світ та шантажувати лідерів світу терористичними актами. І зараз Путін буде списувати борги Палестині аби та знову відродилася та розпочала нову Інтифаду проти Ізраїля. Ізраїль став єдиною демократією в Арабії - і для Путіна важливо зупинити єврейський проект вільного світу аби захопити Арабію та вкинути її у вогонь війни проти Заходу. Путін розуміє що після арабської весни коли араби повстали проти влади тиранів немає уже часу на фінансування точкових терактів котрі Путін організовує в Європі та Америці - час розв"язати війну нову між Ізраїлем та Палестиною аби спотворити світ та стати шантажувати Захід новим кровопролиттям котре може зупинити лишень "миротворець Путін" за допомогою своїх зв"язків із мусульманьским світом.

Москва прагне нав"язати мусульманам свою інтерпритацію світу - це війна всіх проти всіх аби "невірні" загинули бо вони просто повстанці проти Бога. А хто Бог? Звичайно, Путін та Ханія. Тож самі первобитні мусульмани котрі вріять у те що їм наказує вбивати людей післанець Бога це просто раби котрі не можуть ніяк пізнати правди - ніякого Бога немає: ми самі себе свторили та самі еволюціонували аби стати самими богами заради власного життя котре тече та міняється та залишається вірним собі,- це просто традиція поваги до законів та інтересів різних націй аби всі могли мати свою землю та могли мати свою рівну частину від власного виробництва товарів та послуг. Ханія зараз стане гооврити про те що сіоністи стали брати гроші від олігархів аби знищити все людство - та не стане відповідати на жорстокі запитання -а чому тоді саме ХАМАС вбиває невинних людей та розпочинає війну якщо він післанець Бога? Немає відповіді на це запитання у мусульманських терористів. Та це ще не все - чому тоді самі палестинці котрі хочуть знищити єврейський народ не можуть стати вільною нацією якщо їх навчає сам Творець, а залишаються лишень нацією котра живе на англійські дотації та організовує теракти проти вільних людей якщо ті хто самі вбивають людей тератками нічого не виробляють на нічого нікому не пропонують а ті хто стали жертвами терактів стали постачати новітні технології для людства? Шановні мусульмани, хто тут диявол? Той хто нічого не створив а залишається просто нацією утриманців чи нації котрі стали виробляти їжу та ліки для всього світу?

На ці запитання у Ханії немає відповідей - та є вони у Ізраїля: це самі мусульмани створили терористів котрі стали працювати на російські спецслужби аби залякувати активістів та служити зброєю в руках тиранів та олігархів, і не може зараз жодна людина світу сказати що це саме диявол Америка вбиває невинних людей за котрих ніби-то самі терористи ведуть війну, - це Путін котрий разом із Єлизаветою фінансує ісламський тероризм став власником всіх озброєних терористичних груп котрі прагнуть нападати на мирних людей аби отримати фінансове довольство для себе від російських спецслужб, а сам Кремль котрий організовує теракти в Європі та Америці аби знищити вільних громадян світу котрі тяжко працюють на людство - просто став мисливцем на активістів що стали боротися за виживання людей. Тож не варто оправдовувати свої злочини якоюсь війною проти невірних - невірні це Ви, мусульмани котрі стали інструментами окупації світу орлігархами що хочуть тримати людей у страсі та пропаганді брехливими релігіями та сектами та стали лишень вбивцями що знищують свободу людини за котру як раз бореться "сатанинський Захід".

mihaylo.antonishin
Михайло Антонишин

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації