До наших боліт доходять чутки про вихід Британії із Євросоюзу куди ми так спішимо аби нам подарували зарплати такі як в Німеччині за красиві очі.

Тим часом в Британії вирує політична криза коли новий уряд замінює старий, не попрацювавши навіть одного року. Камерон, Мей, Джонсон.. лоббі Німеччини у британському парламенті блокує ініціативи громадян котрі хочуть негайного виходу Англії із Євросоюзу. Адепти європейської імперії невпинно говорять що Європа має зберегти єдність задля слави великої Європи. Прихильники мирного брексіту хочуть "вийшовши із ЄС" насправді змусити британський уряд підписати угоди про вихід насправді де-факто залишившись в об'єднаній Європі. Тим часом англійське суспільство звинувачує саме Брюсель у нападі на національний суверенітет Лондона: британці вимагають пояснень чому Брюсель став обходити національне законодавство Британії, нав'язуючи Англії невигідні угоди та умови проживання в європейському гуртожитку.

На фоні протестів активістів британці вирішили що Європа більше не є ціннісним орієнтиром та моральним авторитетом, а якщо так тоді британці не стануть годувати Європу та цивілізовувати європейців котрі скотилися до расизму та диктатури.

Після того як європейські країни, понабиравши кредитів всі ці гроші розікрали та не мають чим платити відсотки за кредити англійським банкам англійці стали зневажати та засуджувати Європу: чому ви не опікуєтеся розвитком та реформуванням націй, а просто влаштовуєте дешеве та непопулярне шоу із великою сімкою, граючи роль великих імператорів та месій та в реальності нічого не змінюєте, саботуючи роботу? У фрау Меркель та пана Макрона немає відповідей на ці запитання. Вони не знають що робити та заспокоюють європейців солодкою брехнею.

Тим часом у європейців увірвався терпець - вони більше не стануть підтримувати єдину Європу, згадуючи післявоєнні роки коли їм обіцяли за мир та стабільність владу над світом, а дали лишень банкрутство підприємств та мертве тіло економічної свободи Європи, котре в умовах застарілої законодавчої бази лишень добиває депресивний та змарнілий європейський соціум що не хоче більше вірити у пропаганду про "ми всіх годуємо" та "ми стали власниками людських доль та життів"...

mihaylo.antonishin
Михайло Антонишин

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації