В Британії все йде до дострокових виборів до Парламенту. Так, зараз британці не стежать за тим що відбувається у політиці, бо не хочуть паморочити собі голову масштабною брехнею та грою політиків у піддавки, - та все ж вимога більшості, не дивлячись на активінсть меншості, саме жорсткий брексіт. До цього і планує вдатися Джонсон...

Тим часом, стає не ясно чому депутати зволікають: на вільному референдумі більшість британців висловилися за вихід Британії із Європейського Союзу, тому нинішні дії депутатів по торпедуванню брексіту є злочином перед своїм народом, котрий делагував депутатам представляти свої інтереси у законодавчому органі влади. Саме тому всі заклики європейців про необхідінсть збереження зв"язків із вмираючою Європою, виглядають як зрада національних інтересів Британії. Не можна зараз - коли лишень британці оговтуються від спроби установити диктатуру в Європі силами фашистських партій Меркель та Макрона, - зупинятися на півдорозі та блокувати волю та національний вибір Британії: Лондон має покінчити із тоталітарним та корумпованим європейським життям аби вберегтися від масштабної та кровопролитної війни, котра наближається до Європи. Саме вихід із дискредитованої Європи має стати тою рятівною паличкою, котра вбереже Британію від громадянської війни.

Тим часом вслід за Британією вийти із ЄС хочуть також французи та навіть німці. Так, це ніде не афішується та приховується європейською пресою - та саме про вихід із корумпованої Європи на весь голос заявляють німці та французи. Якщо говорити про Італію - то там люди вже давно боряться проти Брюселя, котрий опутав кредитами італійців та прагне покори та сплачення рахунків за відсотками із пустого італійського бюджету. Після відставки Саркозі, котрий був ідеологом єдиної Європи та повної поразки ідеї центрлізапції Європи та створення єдиної європейської держави проти чого виступили всі без виключення європейські народи, уже немає ніяких ідей зміцнення та укріплення Європи. На сьогоднішній момент єдиним фактором виживання єдиної Європи є НАТО. Європейці прагнуть зберегти єдність північно-атлантичного альянсу аби вберегтися від чвар котрі можуть прискорити напад Москви на європейської країни. І ще одне - європейці хочуть залишити єдність Європи аби вимолювати гроші від америкнаців за свою "активну антиросійськість". Та після того як Трамп скоротив інвестиції та гранти для Європи уже немає жодного бажання бути "надєвропейцем", - усі важелі впливу на ситуацію аби гребти халявні долари від Вашингтону вичерпали свої можливості. І саме тому для європейських націй котрі об"єдналися аби перемогти злочинну Росію та стати новими модерновими громадянами котрі створили велику імперію, - уже немає резону залишатися в єдності та грати роль раю: Європа розпадається в умовах масштабної корупції котра в"їлася немов ржавчина в усі сфери життя Європи та диктує європейцям новий шлях виходу із кризи, це вихід Франції та НІмеччини із Євросоюзу аби децентралізувати бюрократичний апарат та змусити олігархів та їхніх шісток політиків зупинити розкрадання бюджетів європейських націй.

mihaylo.antonishin
Михайло Антонишин

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації