Лукашенко продожвує не звертати уваги на протести.

Захід прагне із ним домоиится аби злити протест та виторгувати для себе переваги в корпоративному упправлінні світом.

Путін схоже позбавився Навального. Олексій Анатолієвич міг стати лідером що стане виводити на вулиці людей аби повалити режим Путіна - та зараз Кремль мовчить: чекає реакції суспільства на можливу трагчну смерть свого лідера. Та чому Путін вирішив вбити Навального? Бо це його відповідь глобалістам: якщо ви хочете моєї відставки то на дно піде весь світ. Якщо Росії не буде - не буде і світу, і Путін всім заявляє що нажимає на кнопку ядерного вибуху.

Тим часом - Лукашенко прагне вести перемовини із західними олігархами про новий перерозподіл Мінська: Путіну відійде частина східна, масонам - західна.

Та чому Лукашенко такий впевнений у собі та не боїться протестів? Бо він веде перемовини із тими хто стоїть за цими протестами - і схоже зміг домовитися про перемир"я.

Білоруси хотіли швидко позбавитися Лукашенка аби почати відновлювати свій контроль над країною та на вирі бурі стати лідерами світу що стануть вдосконалювати суспільні відносини - та заокеанські ляльководи стали гасити пожежу повстання аби змусити Лукашенка сісти за стіл переговорів.

Ротшильдам потрібна не економіка Мінська - там немає що красти, їм потрібен доступ білоруських військових до кнопок ядерного вибуху в Москві.

Таким чином - Лукашенко прагне помирити масонів та путіінстів - але: чи може бути укладений союз про мир якщо Путін став відновлювати владу Москви над світом на противагу Заходу? Ні. Більше того - очевидно: Путіну дали дозвіл позбавитися від Навального саме західіні олігархи що стали наказувати перестати розпалювати революцію в Росії за коркпційні потоки від Кремля. Таким чином, зараз Путін знову виграє - він знову зміг домовитися із Ротшильдами та Люцифером про спільний пограбунок лохів що думають що вони всім керують та всім володіють, маючи лишень декілька доларів в кишені.

Путін знову зміг зберегтися. Так, він воює проти правлячих сімей і проти таємної влади котра здійснює своє правління супроти волі Яхве - та ці олігархи змогли перерозподілити світ знову, залишивши в дурнях всіх нас.

Іноплнетяни заблокували опцію ядерної війни - та Путін контролює зброю більшу ніж в Ротшильдів і він став керувати світом аби мати свій вплив на людство, що прагне свободи та заблудилося між печерами своєї темноти та страху.

Масони стали знову атакувати Росію аби зупинити процес деградації людства - а всі люди як завше продалися аби мати частину пирога та бути в темі.

Тим часом - саме Люцифер віддав наказ вбити Навального аби спровокувати затяжну хвилю недорозуміння: чому ми лишень мавпи - та Яхве як завжди зміг вбити всіх своїх ворогів та перемогти світове масонство, знову взявши в руки владу над всім Сходом Землі.

Чи може зараз спалахнути революція в Індії та Китаї? Це цілковито можливо - та немає влади що здатна встановити контроль над цими територіями та рабами. Китайці та індуси це ідеальні раби що думають що їх хтось годує та вони керують світом - а тим часом всі стали викачувати гаваш із цих територій ресурсів аби знову володіти світом та контролювати грошові трансакції.

Яхве стане вбивати всіх хто стане на йогго шляху - і в Кремлі свято - Люцифер злив Навального та російську опопзицію за контроль над російьськими банками і ніякої Третьої світової війни вже не буде - олігархи знову домовилися за нашими спинами....

mihaylo.antonishin
Михайло Антонишин

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації