Ще досі росіяни чекали поки якийсь темний месія стане до бою аби завдати поразки російському народові: самі росіяни прагнуть аби їх знищили та стерли в порошок, - та ніхто не хоче бруднити руки об російські тіла, всі прагнуть аби сама Росія усвідомила свої помилки та приступила до якісного життя, котре здатне давати свою любов вісім хто може мати розум аби скористатися цими енергіями щастя.

Та ось наступає нова ера - і росіяни уже відчувають що вони не можуть просто так сидіти дома, - всі мають хоча би щось робити аби стати людьми із звірів, і світ оновлюється: всі стали думати про своє майбутнє, котре може здолати проблеми буття та перетвориится на життя, що омиває своїми водами береги Землі.

Тіні забутих предків пропливають мимо світу та захоплюють із собою душі російського народу, - всі стали агресивними та мрійливими, світ обернувся із невдаолого проекту у вдалий проект, котрий може приносити прибутки. Вже не важливо що саме будуть робити росіяни, вони мають повстати проти тиранії та злочинів Путіна та іти до своєї мети, - звільнення Росії із-під влади маніяків.

Світло полите на землю Росії - всі вже відчули те що лишень своїми серцями можливо вберегти світ від проблем хаосу та порядку, - та ніхто ще не може осягнути всієї величі цього витвору, котрий дивує всіх своїми аурами та енергіями життя. І неможливо ще забути про тих хто міг здолати тиранію та спалити ці дешевки, котрі замінили собою літературу, та всі вже можуть переломити хід подій: потрібно лишень здолати себе аби ти міг стати до роботи над стовренням власної армії роботів, котрі будуть довбати цю скелю та схиляти до власних рук світ.

Путін вже не править Росією, він лишень забуває помити руки від чергової жертви крові та всеспалення телят на благо царя. - та це вже минуле: Росія прокинулася у нових реаліях, реаліях, котрі говорять про те що світ змінився і світ став вбивати в собі демонів злоби, - і саме тому ми маємо здолати ті перешкоди, котрі виступили наче пухирі на тілі Росії та змити увесь ядерний попіл із обличчя російського народу, котрий підірвав сам себе ядерними ракетами.

mihaylo.antonishin
Михайло Антонишин

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації