Мадуро заявив про військову загрозу з боку США та попросив допомоги у Ватикану та Путіна.

Насправді світу конче необхідний світовий уряд, котрий би міг вирішувати міжнародні проблеми аби люди мали підтримку в чесній та некорумпованій законній структурі , котра здатна надати народам владу над своїми дежравми.

Та на жаль людство ще прагне довіряти своїм корумповани урядам, не розуміючи що їхні еліти просто грабують їх, бо немає ніяких міжнародних законів, котрі би забороняли під страхом тюрми обдурювати та грабувати громадян, котрі на демократичних виборах обрали собі цих паразитів, котрі стали вертухаями міжнардних олігархічних кланів...

І саме тому Мадуро зараз може тікати від відповідальності перед своїм народом та звинувачувати Америку в розпалюванні кольорової революції, - та це вже не важливо...

Важливо: хто стане нести пряму відповідальність перед венсуельським народом за крах всіх сподівань на свою дежраву та хто стане нести відповідальність за смерті людей від голоду коли уряд просто не здатен вирішувати соціальні проблеми людей..

Отож слід просто об"єднуватися народами аби люди могли створити нову міжнародну струтуру, котра би була моральною та відповідальною і котра би обирался самими народами для досягнення аристократичного правління над націями, котрі повинні отримати компетентне та чесне керівництво.

.. Мадуро вже звинувачує американців у тому що ті прагнуть його, "єдиного у світі борця із американським фашизмом", усунути від влади аби "захопити нафтові родовища Венесуели".

І вже стає неважливо що американці не мають жодного відношення до революції венесуельців проти Мадуро, - просто всі чують про "американців, котрі усувають хороших хлопців аби грабувати народи" і всім стає плювати на те що сам Маудро став тираном, котрий змушує свій народ жити ізольованим від світу життям та заміняє економічні успіхи "доктриною Чавеса", котрий "рятував світ від американських глобалістів", а тим часом народ просто скочується у 19 століття та люди гинуть від хвороб та бідності.

Мадуро це популіст, котрий прагне утримувати владу над своїм народом, говорячи про велику мету "боротьби із американцями" та чомусь Венесуела тільки бідніє, а Америка навпаки збільшує свій вплив у світі.

... І саме тому такі соціалістичні популісти як Мадуро просто тримають свої народи під впливом "великої місії нашого народу" та сама істина говорить про деградацію та упадок моралі у таких країнах, котрі вирішили "вчити весь світ як треба вставати із колін рабства", - хоча насправді самі венесуельці просто стали рабами на нафтових родовищах, і сам народ Венесуели експотрує свої товари до Америки та торгує із "світовими глобалістами", та грошей цьому "вільному народові" видно не треба, бо Мадуро лишень викрадає нафтову ренту, а зарплати в дежраві нищі ніж в Африці...

Та це вже не важливо - вважливо що "Венесуела рятує світ від світвого зла", залишаючись просто країною третього світу, котра витрачає всі свої ресурси на "боротьбу із англосакоснськими імперіалістами", а тим часом Мадуро жирніє від вкраденого бюджету в той час як самі "народні герої", просто вмирають із голоду...

mihaylo.antonishin
Михайло Антонишин

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації