Лавров закликав Вашингтон утриматися від військових дій проти Пхеньяна.

Насправді Росія зараз на сьомому небі від щастя - замість неї, котра повинна відповідати інтересам антиамериканської частини світової спільноти, - "Америку знищують" півнінчі корейці.

Так, списання боргу Кім Чен Ину це жорстоке рішення і цим самим Путін підштовхунв правителя КНДР до "священної війни проти американських глобалістів".

Та всі бачать що американська еліта зараз стає сильнішою від того що американський народ не може зрзоуміти що його вороги всередині дежрави, а не назовні, - і саме тому американці готуються до ядерної війни проти всього світу, котрий прагне звільнитися від корумпованих щупальців американських стратегів. котрі прагнуть змусити всіх жити по своїх правилах та законах.

Американці прагнуть змусити людину стати частиною системи аби самі люди стали вбивати себе цими лещатами брехні, котра править світом та планує змусити всіх стати фундаментом свого ж знищення, котре має передати цю естафету пропаганди американців для всіх людей, що мають "поклнитися Америці за спасінгня своєї душі від темноти"....

І ці правила та закони це заробляння грошей рабами, котрі повинні відректися від власної душі та стати рабами, котрі не знають що вони раби.

За зовнішнім шармом та "спасінням людей від бідності", - американці насправді планують всіх перетворити у бідних істот, котрі не можуть нічого зрзоуміти та перебуватимуть у вакуумі пропаганди для подальшого знищення людини, котра стала рабинею зла і саме тому вже не може сподіватися на спасіння боже, зрадивши сам свій божествнеий облік.

І саме тому американські олігархи планують просто торгувати націями аби люди не могли зрозуміти що Вашингтон просто створює умови тюрми, котра має стиснути кільце влади на шиї людини аби всі не могли бути щасливими, - саме нещастя і є основною ціллю Америки, просто люди мають бути нещасними тоді вони швидше стануть на темну сторону сили та стануть батерейками імперії, котра говорить про "владу народу" в той час як народ для неї просто ворог....

І саме зараз все людство та самі американці починають відчувати що вони стоять над пріврою, - що слід щось робити аби не стати знищеними своїми ж урядами, котрі декларують "свято добра", в той час як світом править зло, котре прагне змусити всіх поклонитися дияволу аби мати владу над цими тварниами, котрі стали думати що "їм подпарують всесвіт .бо ми підтримуємо владу долара", а нсправді ці долари просто стали прокляттям для людей, що впали у кому, бо так їх гіпнотизують самі америкнці, котрі стали працювати на "власників Америки" аби мати владу над людьми в той час я к самі рядові амреиканці просто стали придатком до влади грошей.

Американці прагнуть вхопити свій кусень у цьому пеклі зла аби стати владою для "недорозвинених посіпак, котрі стали торгувати собою", -а итм часмо самі американці прост стають товаром для Білого дому, що керує світом та прагне змусити все людство стати такими самим изариднками людства як самі амреинкаці аби не допустити створення в світі істиної дежрави, котра може пікулватися про своїх громадян.

Америкаці просто розуміють що їх пропаганда не зможе вирввати серце в людстваі саме тмоу вони планують внушати страх у всіх людей добра аби всі дорі люди стали частиною американського глобалізму та щоби люди "продали себе за американське світло, котре зцілює рани душі".

... І ці закони це не влада народу, - ці закони це вплив Вашингтону на всі рішення урядів світу аби люди стали рабами заокеанської імперії, котра пргане змусити всіх стати невидимими пролами свого плану по закабленню людини у тенета інофрмайціної влади Америки, котра повинна "зламати цих недолюдків та змусити їх стати основою самознищення для себе самого".

І саме тому нині Пхеньян просто виражає колективну волю всього людста, котре більше не може чекати поки "американці прийдуть та нагодують голодних, бо вони розвалли СРСР, а значить вони прагнуть нас врятувати від рабства", - це вже просто заплєснявіла пластинка.

Всі розуміють шо американці всіх грабують та знищують силу народів, і саме тому влада повстанців, котрі пргануть звільнити світ від американського тероризму це просто поклик душі вільної людини, що може обернути світ у дім для мудрої істоти, кора знає як жити у дружіі та мирі.

... Це просто відповідь людства таємним силам, котрі прагнуть всіх купити та змусити всіх виконувати правила гри Вашингтона, котрий ггворить про те що всі мають працювати на олігархів та служити глобальній цілі знищення людини як бога і перетворення людини на тварину, котра лишень споживає та випорожнєються...

mihaylo.antonishin
Михайло Антонишин

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації