Путін написав статтю про впливовість БРІКС не як альтернативу Заходу, чого прагнуть всі люди Землі, а як "союз країн, що розвиваються і котрі прагнуть співпрацювати із Заходом".

Це пряма зрада інтересів росіян, котрі можуть показати приклад свого стрімкого розвитку для зміни світвого порядку та перекочування впливу від Заходу до самої Росії та Китаю, котрі значно укріпилися і зараз можуть стати домінуючими державми у світі.

Та є одна прболема, - це страх перед реакцією Вашингтона, котрий зміг створити свою вісь інетерсів та свій світ, в той час як Москва, котра праггне домінувати ще не може вийти із морального рабста перед Вашингтоном та почати створювати свою імперію та свій світ на цій планеті.

І саме тому Путін дуже обережно говорить про "великий потенціал" БРІКСу та не може прямо сказати того чого хочуть почути від нього китайці та росіяни: слів про створення глобальної альтернативи Вашинттону та проектування великого походу БРІКСу до світої спільноти, котра може обрати саме ці держави як основу відбудовування світу як проекту розвитку людства.

БРІКС має стати джерелом нового інвестування грошей у ці народи аби люди могли знати що вони не є маріонетками та рабами Амреики, а що вони є стороною у переговорах із Вашингтоном, а не просто розміною монетою, котрою Путін шантажує Зхаді аби західні спецслужби не стали відбирати у нього владу. за допомоою "навлаьних"...

І саме тому чітке позиціонування БРІКСу як альтернативи америкасьному глооаблізму це шлях до багатства та влади, котрі можуть отримати росіяни та китайці для того щоби керувати світом із добрими намірами, а не просто дивитися як американці обкрадають світ та знищують демократію і свободу людства.

Отож саме спліьний проект стрімкого розвитку для дежрав БРІКС може стати основою для появи нової демократичної держави, котра здатна принести своїм народам та світу новий план рзвитку та новий шлях...

Я розумію, що Путін боїться атаки проамериканських тролів, котрі зразу ж скажуть про "ворожість Росії та Китаю" та про "диктатуру Росїі", - та все ж слід відстоювати Путіну інтереси Росії та розуміти що Росія може стати сильною дежравою, котра змогла осилити вплив Вашинтгна для того щоби росіяни зрозуміли що вони можуть зберегти свою державу як незалежну, а не прото як сировинний придаток до "справжніх вільних людей".

... Насправді Китай, Індія, Росія, Бразилія та Південна Африка можуть дуже швидко відправити в нокаут саму Америку та її "союзників".

Нині людство вже починає розуміти що американська диктатура це просто регрес, котрий відводить людей від позитивного бачення світу.

І саме тому Вашингтон, котрий прагне "змусити цих баранів поділиитися із нами інвестиціями", - це просто Вавилон, котрий прагне зуміти заволодіти людьми та самі люди вже не ті що були: зараз всі стали бачити факти, котрі говорять про те що сама Америка прагне прикритися Росією для легалізації своїх воєнних злочинів, і просто намагається обдурити людство, "співпрацюючи із Москвою"...

Америка прагне змусити світ бачити, що вона "не нав"язує свій порядок денний людству", -та насправді як Обама так і Трамп прагнуть змусити цих "недоумків" побачти "американський мир", котрий Вашингтон несе світу "зариди розвитку особистсості", і саме тому цей обман американців це просто "проект із ворожнечі світу, котрий має посваритися, бо тоді ми виступимо як рятіівники людства, котре не буде бачити альтернативи у американсьокму спасінні так само які після Другої світової".

І саме тому Путін, котрий відчуває що самі росіяни не будуть більше терпіти мегакорупції, бо "наш президент рятує світ від американського фашизму", - якщо Путін хоче бути самостійним гравцем та захищати інтереси Росії істинно. а не лишень на словах, то нехай ліквідовує всі ті офшори, котрі він стрвовив аби рятувати Америку від дефолту та економічної кризи: Путін ще від початків своєї роботи в Санк-Петербурзі став для проамериканського клану в Москві рятівною паличкою, бо він зміг вивести із Росії капітали та накачати Амерку грошима, вртяувавши Америку від бідності та самої американської революції, котра мала би вступити в дію вслід за російської революцією проти Радянського Союзу, котрий так зганьбився в Афганістані, що треба було просто знищити саму Москву, котра полізла до афганців та стала ворогом людства номер один.

І зараз Путін так само лізе до Сирії, - є бажання взяти під контроль якусь державу аби "так само як ці чарівні хлопці із Вашингтона виховувати народи", - та для людей вже стає зрозумілим що самі росіяни, котрі не прагнуть стати альтеранитвою для світу, а просто хочуть "вибитися в люди аби ділити світ разом із Америкою", ,це просто лузери, котрі не розуміють що американці взяли собі за правило обдурювати та махлювати і саме тому Путіну ніколи не вдасться домиовитися із американцями аби "зупинти інтернетову революцію, котра загрожує нам повстаннцями".

Путін розуміє що світ став дивитися на Амреику як на ворога, а на Росію як на друга.

Та самі люди світу не розуміють що немає ніякої Росії, - є просто сировинний придаток Вашингтона, котрий служить владі олігархів, котрі прагнуть викупити людей із цього світу аби люди стали бідними, - і саме цей пограбунок росіян став для всіх правителів світу головною зброєю проти вільних народів: росіяни як завше вистуають за світову революцію та за знищення зла і саме тому Путін, котрий знає про те що росіяни завше були революціонерами намагається впровадити політику "альтернативи Америці" у телепросторі, а не у справжніх діях та управлінні, та насправді він просто прагне попіратися на модній темі та стати "спасителем людства від зла, котре знищує людину та світ" в той час я к сам світ уже бачить що Росія просто стала підтримувати Асада, котрий вбивав мирних людей аби "допомгити Америці втриматися на плаву" в умовах коли людство стало розуміти всі підноготні причини знищення самих людей своїми урядами.

Москва ще із часів Сталіна та Хрущова стала маріонеткою Америки, котра прагне "служити великому моральному лідеру людства" аби амреиканці стали і надалі "рятувати людей від рабства", - та насправді росіяни, котрі вийшли на масштабну ревлюцію проти царя, котрий "був лінивцем та зрадником" просто стали придатком до влади долара та самі росіяни, котрі прагнули "прогресу та влади народу" стали залежниими від рішень американських банкіірв, котрі змусли росіян стати моральними рабами тоталітарного репресивного апарату, котрий ще і по нині змушує самих росіян боятися світу, бо "всі хочуть нас знищити а наша влада рятує нас від світового зла", - і саме тому росінам слід не ставати психологічними рабами американців, котрі як кричить вся преса "служать світу, а росіяни знищують людство", а просто самим думати про політику та світ аби вийти із цього контролю, котрий змушує самих росіян думати про "спасіння від голоду" в часи коли всі люди стали "домагатися більшого заради щастя".

І саме тому "Путін як спастилеь людства від американських вшів", це просто модний піар олігархів, котрі прагнуть змусити росіян обирати Путіна аби самі росіяни не стали повставати проти системи, - треба не сліпо підтмримувати "модну людину.", котра сама стала фундаментом рабства в Росії, а боротися проти американського домінування у світі, котре стало загрозою виживанню не тільки самих росіян ,але і всього людства, і якщо росіяни справді прагнуть боотися зі злом, а не просто обманюють інших аби ставати героями в очах лузерів то нехай повстають проти Путіна, котрий за іхніми спинами продає "їхню матушку"...

mihaylo.antonishin
Михайло Антонишин

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації