Хелоу, еврі баді! Тільки ледачий не написав про так званий обмін, тільки ледачий не напхав конячих прутнів за пазуху чинному президентові за той формат, в якому той обмін відбувся. Але я не про це хочу написати.

Знаєте, так цікаво спостерігати за українським суспільством. Воно, як мала дитина, що тільки почала пізнавати світ.

Давайте згадаємо, як всі казилися і стрибали гопки, коли звільнили Савченко. Пам'ятаєте? І поодинокі голоси здорового глузду про те, що з Надькою щось не те, і що полон її доволі дивний, і всяке таке, тонули у всенародній ейфорії.

Ну і довго не довелося чекати, Надька дала всім дусту, і народна ейфорія змінилась на народне здивування, а потім і на народний гнів.

А що ж зараз? А зараз ми вже вчені - обпеклись на молоці, то і на холодну воду стали дути. І знаєте, непогано так подули. Адже відразу інтернетні сороки на хвостах поприносили, що Карпюк, не встиг прилетіти, як став розказувати про те, який класний чувак Рабіновіч. А Клих взагалі, як виявилось, був активним учасником проросійської націоналістичної організації "Спас", яка на території України проводила проросійські та антинатівські акції. Активно співробітничала з Медведчуком та Вітренко...

От і думай тепер, що то за політв'язні, і чому українці завжди примудряються зліпити ікону з того, з чого росіяни ліплять півнів...

Але як би там не було, і скільки б розчарувань нам не довелось пережити, та нашим незмінним буде:

Слава Україні!

mihaylo.maryanich
Михайло Мар'янич

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації