Хелоу, еврі баді! Сьогодні коротенько.

Кажуть, що вчора ФОПи, які вийшли на протест, і яких на це діло підбив той, хто агітував за зелену владу донедавна, отримали покращення у вигляді кийків та сльозогінного газу... Що тут скажеш?.. З одного боку я розумію зловтіху з того всього. Бо попереджали, бо казали і писали... Але то, яка не є, а наука, а наука, як колись казали, не проходить без бука. Можливо, на що я дуже сподіваюсь, частина з мітингувальників зрозуміла, що потрібно голосувати користуючись розумом, а не вестися на дешевий популізм. Можливо, частина з них вже зрозуміла, що краще шоколадний барига, ліпєцкая фабріка, свинарчуки(коли я про щось забув, то нагадайте), ніж кийок покращення від зекоманди, який рихтує ребра, а хто ще не заплакав від щастя, то сльозогінний газ йому в тому допоможе.

Але є ще і інша сторона цієї ситуації. Побили людей, які вийшли на законну акцію. А це вже черговий зашквар зеленої влади. Це чергова зневага до Конституції, яка, хто не пам'ятає, є основним і найголовнішим законом країни. І в ній чітко написано, що люди мають право на мирні зібрання. А зелена влада, ймовірно, моніторить ситуацію. А ситуація така, що на зашквар влади всі зреагували зловтіхою. Відповідно, можна буде бити і розганяти й надалі, адже суспільству, чи хоча б його прогресивній частині пофігу.

А попереду 21 листопада. І не факт, що там не буде кийків і газу. А гарантії на те, що на розгін та побиття мітингувальників суспільство відреагує адекватно, в мене немає. Отака фігня, малята.

Розділяй та владарюй - чудова технологія. Не варто про неї забувати.

Тому стримуємо емоції і вмикаємо розум. Ми ж розумні, правда?

А розумні люди завжди пам'ятають гасло:

Слава Україні!

mihaylo.maryanich
Михайло Мар'янич

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації