Хелоу, еврі баді! Захопившись ультранаціоналістичними ідеями, культивуючи величність арійської раси, заради дестабілізації ситуації в країні, пишу цю статтю. Але менше з тим...

Про зелене правосуддя я вже писав, а сьогодні хочу написати про одного з тих, хто попав під роздачу. Точніше - про одну, про Юлію Кузьменко. І писатиму не про те, який вона чудовий хірург і всяке таке, навіть не про те, що попала вона, можливо, по наводці Тодурова, бо конкурент.

А зацікавив мене скрін з месенджера, який оприлюднив її адвокат, намагаючись довести, що телефон Юлії функціонував. На скріні Юлія пише іншій Юлії, скоріш за все, громадянці РФ, про те, що Порошенка вона готова продати хоч людожерам, бо зовнішність в нього не така, як в Бреда Піта, ну і звичне для зрадофілів: "злодій", "крадуть" і тому подібне. А московська Юлія втішає, що свято таки колись настане.

І "свято" таки настало. Маєш, Юліє, в президентах спортсмена з голеними грудьми. Майже вимріяний тобою Бред Піт! Але святкуєш ти своє свято за гратами, бо новий президент вважає тебе вбивцею. Отака вона доля, Юліє. При Прянику, від якого в тебе "беее", ти ходила на волі. Отаке...

Ось вам посилання на статтю, де ці скріни. Бо через те, що Юлія стала мученицею та народним героєм, ще подумаєте, що я брешу.

https://www.dymka.com.ua/ukraina/budete-vymolyuvat...

Отакий він закон бумерангу. Не варто було, Юліє, паплюжити "пряник", бо це хліб, а хліб для України - річ свята.

Але, як би там не було, а

Слава Україні!

mihaylo.maryanich
Михайло Мар'янич

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації