site.ua
член клубу

Дєвушка с віслом..
(По Банковой осла воділі..)
18+

Липень 2021

К предательству таинственная страсть,
друзья мои, туманит ваши очи..

Взагалі то не з віслом, а з віслюком. І не дєвушка, а нєкто Бурідан. Хоча в нашої дєвушкі також – ще той віслюк..
Шо не так з Буріданом? Взяв чувак віслюка, поставив на рівній відстані між двома оберемками сіна і той здих з голоду, міркуючи який вибрати..
***

...гвінтовок з Джавелінами нам дадут? Дадут – пишуть блогери газіровані. Але більше нічого не дадут, тому вже пора лягати під китай. І взагалі – шо там тих уйгурів жаліти – ви й не уявляєте який то дикий народ. То навіть добре що їх китай за колючим дротом тримає...
А не страшно, що через пару років якийсь француз буде говорити своїм друганам – ой ви й не знаєте які ті хахли кончені – то дуже добре що китай їх загнав за колючий дріт..
Питання: А гвінтовок американці точно дадуть? Тобто вони нам должни по жізні..? А – ну тоді да, конєчно..))
Але якщо навпаки – скажуть: Вибрали китай то й здихайте разом з ними. Ми зробили все щоб вас підняти. Нравиться бути гівтном – то тут вже нічого не поробиш.
Китай далеко? Мільйон американських доларів на скупівлю слуг урода, пару підрозділів їхніх бойових підарасів, плюс наші запроданці з різноманітних дружин і громадських об’єднань за московські гроші – і вже тут. І вже можеш говорити по китайськи те, що я тобі написав в попередньому пості. Бля – і ні тобі Джавелінів, ні тобі гвінтовок – одні блогери й журналісти газіровані..

Щоб було до кінця зрозуміло – в уйгурів теж були і свої блогери, і свої землевласники, котрі чесали – китай в нас інвестує. Тепер всі разом за колючим дротом..)))

Що буде далі? Далі буде ще більш по приколу. Це тільки ти ніяк не хочеш враховувати свої помилки і перестати себе переконувати – ой гірше ж все одно не буде. А орда свої помилки враховує. Перша Незалежність була три роки, друга тридцять, третя колись може бути вже триста – подумала орда і влаштує тобі гіперголодомор. Щоб здохли всі до єдиного. Це ти і твої діти будуть здихати якшошо..
***

А шо там франція? Вже почала переписувати свій гімн на – ми роділісь в Рязані..? Бо інакше путін вино мєстних винадэлов не купіт? Я так розумію макрон також хоче на пенсію в газпром? Газпром там не лопне, якшошо..? А на обкладинці свого паспорта, на вимогу кремля, ще не написали замість Франція – Весьола франція? Що – саме дизайн і поліграфію прораховують? МБАйщики вони такі. Чуть шо і відразу в таблиці ексель...))))))))) Ше один штайнмайєр, мля..
Вова, – шо там? Буде зустріч з лукашенков у форматі ноґманді?
***

Especially for Andy Sok:
Представьте себе, что Майдан победил.
Заработали законы. Судовая система. И что? От любого чиновника раскрутится нитка до самого верхнего чиновника? Вы думали они этого не понимают и спокойно пойдут в тюрьму? Или может все-таки будут пробовать пропетлять..?
Причин для этого аж несколько. В тюрьму они не хотят. Деньги, наворованные – жалко. Родовая память. Они ж гордятся своим советским прошлым. Они гордятся своими дедами из нквд. Теми, что в кожаных куртках, трусах и будёновках. Вы хотели, чтобы они привели вас к хорошей жизни? Поэтому вы голосовали за сына и внука тех, что в кожаных трусах? Вы, извините, идеалист или по приколу?
Простые американцы лично вам ничего не должны. Сложные тоже. И если они пробуют вытащить ваше государство из совкового чиновничьего болота, то это до той поры, пока не поймут, что это вам не нужно. Справитесь ли вы без них? Ломать не строить – поэтому легко. Только не в сторону цивилизации, а в сторону её помойки.
Реально..? – вот такие у вас хотелки..?
Вы хотели, чтобы они прислали пару отрядов морпехов, которые загнали б днровцев за Урал. С тем чтобы госчиновнички–совкодрочеры продолжали здесь воровать? Вы именно так видите своё личное счастье? Вы подумали, что они не знают кто и зачем эту войну развязал? И несмотря на это прислали бы сюда своих людей, защищать наших «депутатов», подписывающих договора дружбы с китайской коммунистической партией? Им извините больше нехуй делать?
Вы действительно так думаете?
Вы действительно не знаете, для чего нужно работающее законодательство?
Для того, чтобы в государстве, где законом запрещена коммунистическая символика и «депутаты» которого приглашают к себе коммунистический китай – «депутатов» не пиздили, а отправляли в тюрьму.
Хотя я лично против тюрьмы для них. Конфискация ворованного и перевод на минимальную пенсию – самое оно..
................................



PS:
Для шанувальників комуністичного китаю. Там немає пенсій. Тільки для держчиновників. Чому немає? Доктрина правітєльства така. Якщо їм дати пенсію, то вони перестануть розмножуватися як польові миші і тоді ідея правітєльства – завоювати світ перерозмноженням, втратить свою актуальність. Це тому «депутат» – слуга урода так хвалить китайську комуністичну партію? Хоче тут так? В смітник йому ще не час..?

Гарного дня, Посполитий..

PPS:
“Трахт ун трахт а ганце нахт..”
”Зільона Буратіна..”

Bonus track..?
M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
Пр. Повітрофлотський, 33/2
("Книгарня Є")

Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ "King Cross Leopolis"
("Книгарня Є")

А можна тут:





mike.fire.wind
Mike Fire-Wind

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації